fredag 8. april 2016

Takess plater

Takess plater

Finnes i flere forskjellige format og dekorer. Her i dekor 14TF hvit inspirasjon i format, 60x120cm. Ferdigbehandlet foliebelagt himlingsplate, profilert på alle sider med not og fjær og v-fug. På lager i disse byggevarehusene Du. Tak-ess Inspirasjon kan vaskes med alle vanlige ikke fettholdige vaskemidler.


Takess plater

Platen har v-fuge og not og fjær på fire sider. Takpletene kan benyttes i rom hvor det ikke er krav til at materialene er fuktbestandige, men de kan også monteres i f. Forestia anbefaler en lekteavstand på m. Vi opplevde faktisk at en plate på soverommet ramlet ned midt på natta (hadde riktignok sett noen uker at den var på vei). I gangen satt jeg brekkjernet i en plate , og før jeg visste ordet av det lå plater på gulvet. Du kan velge mellom en bred og en smal variant.


Du kan også fint montere downlights om det skulle være ønskelig. Plater til all slags bruk De forskjellige platene du finner hos oss kan benyttes til mer enn kun hustak. Har du for eksempel lyst til å benytte altanen selv om det regner? Bruk plater til å bygge et altantak.


Vi har også noen flotte i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt. Taket er rommets himmel, og himmelen skal være plettfri og pen å se på. Det er vi vel alle ganske enige om. Takess er kanskje den mest brukte himlingen i Norge i dag, og når det når en viss alder - eller hvis man røyker mye inne - så må noe etter hvert gjøres. Tror vi heller mer og mer til nye tak-ess plater , både med tanke på at de virker enkle å sette opp og også at de ved behov engang i fremtiden kan overmales (Også folierte ifølge produsenten).


Gips tak er penest synes jeg, fulgt av malt panel, men vi kan også leve med tak-ess platemønsteret i taket. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Nye hvite tak-ess plater. Takess Inspirasjon kan også benyttes i godt ventilerte vaskerom og baderom i boliger. Pris pr pakke med plater og kvm pr pakke.


Takess plater

Skal du sette opp plater i et rom med mer utfordrende form, kan det være lurt å få hjelp. Plastbelagte eller foliebelagte takplater ( Tak-ess og lignende) kan overmales med godt resultat. Hvis du har platetak fra før, er det en liten jobb å få taket slett.


Alle fuger i platetaket må sparkles. Takplater beveger seg og fugene vil lett sprekke opp. Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for montering.


Takess plater

Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg