torsdag 28. april 2016

Butinox bølger

Finn ut hvor mye maling du trenger. Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Butinox bølger

BØLGER bør kombineres med helt hvite detaljer – som f. SØT FERSKEN med BØLGER. Se så lekkert når vegg og gardiner er ton-i-ton. Ut fra det jeg klarer å se på skjerm, ser det ut som Bølger er ganske lik Jotuns.


Blant Borges siste tapetkolleksjoner finnes det blå, grønne eller blågrønne varianter i nærmest alle tapetbøkene. Den har blitt en ny nøytral, sier produktansvarlig Birgit Torkildsby. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Enkel innredning med skjult oppbevaring under sengen gir et ryddig soverom. Inspirasjon når du skal male ute.


Gulvet er også oppgradert. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Vi skal male tak, lister og vinduskarmer i fargen klassisk hvit fra lady (det er malt i egghvit fra før).


De trykte fargene kan avvike noe på grunn av lysforhold og glansforskjeller. Butinox Inne pakker a 20. Det er åpen løsning fra kjøkkenet til stuen. Friske opp rommene hjemme?


Butinox bølger

Kjøp på nett eller i butikk. Opptatt av interiør, fargetrender og oppussing? Aske er samme fargen som på veggen, Bølger finner vi på veggene på kjøkkenet og Slør går igjen i detaljer på puter og annen dekor. Her holder vi deg oppdatert på interiørtrender, fargekombinasjoner og fargekart.


Det gjør rommene mer interessante, og får boligen til å føles som et hjem, sier hun. I tillegg får du smarte veiledninger til kjapp oppussing av hjemmet ditt. Vår visjon er å gi deg nyttige interiørtips som er enkle å gjennomføre. Finn inspirasjon i Jotuns fargekart, se årets farger og trender og få gode tips til farger og kombinasjoner - og se hvordan du får det vakreste resultatet.


Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Anledningen er et nytt fargekart som de lanserer nå i høst. Bølger er for eksempel en fin veggfarge som passer godt til den nordiske interiørstilen.


Hvitt, grått og beige har de siste årene vært ansett som de nøytrale interiørfargene – de krasjer mot lite, passer til det meste og er generelt et safe valg. Egentlig hadde jeg lyst på Fusion fra Jotun, som er en nydelig farge synes jeg, men den blir for mørk for dette rommet. I går malte jeg resten av veggene.


Butinox bølger

Litt av en jobb bare å flytte på alle bøkene, men jeg fikk heldigvis god hjelp av Mannen. Visste du at hvis du ønsker et varig uttrykk på hjemmet ditt, er den enkleste måten å feile på, å velge alle fargene fra samme fargekart? Kan anbefale linblå supermatt. Hvite boliger kan ses på som et blankt lerret, som kan males i alle regnbuens farger.


Veldig særegne stiler kan av og til føre til at kjøperne ikke ser potensialet i et hjem. Jeg og hadde tenkt på disse mint fargene fra Jotun. De fargesterke gulvene er også kommet tilbake.


Farge til veggen i trappeløpet? En lysere nyanse på veggene vil gi en mer åpnende effekt og passer godt til mørkere gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg