torsdag 7. april 2016

Servant på benkeplate

Servant på benkeplate

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Se alle våre servanter her. Norges største nettbutikk på merkevarer for badet!


Servant på benkeplate

Søk etter servant på benkeplate på den nye KensaQ. Du har for eksempel toppmontert servant , eller bolleservant, for montering over benk. Eller så har vi tradisjonell vegghengt vask med runde eller firkantede former, hvor du og har muligheten til å skjule rør med en søyle på enkelte modeller. Vi fører også en rekke servanter for hjørneplassering dersom du har begrenset med plass. Felles for alle disse servanter er at det må bores hull i benkeplate eller skap, for avløpet og armatur, som servant skal plasseres på.


Les om vilkårene i garantiheftet. Den unike vannlåsen gir plass til en skuff i full størrelse. En servant for benkeplate gjør baderommet ditt komplett og gir det et personlig uttrykk. Bunnventil og vannlås er inkludert. Benkeplaten, også Ikea, ble lakkert med strøk klarlakk før vi plasserte stk Gustavsberg servanter på topp.


Servant på benkeplate

Tross mange advarsler mot å bruke kjøkkenskrog på ba ville jeg ikke nølt ett sek på å gjøre det samme igjen! Vetro Crea servant er en keramisk elegant rund vask, som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. Moderne oval servant i hvit. For montering på benkeplate.


Vi anbefaler servantbatteri med høy utløpstut til bruk med frittstående servant. Det krever bare at du fjerne armaturet på den gamle servant og installere den på nytt. Nu har så man med få ressurser skapt et helt nytt utseende på badet. Ovale servanter å bli plassert på benkeplater finnes i mange forskjellge materialer. Vi har kvalitetsservanter i alle utførelser og prisklasser.


Servant på benkeplate

Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter. Vær oppmerksom på at porselen er et leverende materiale noe som kan medføre små avvik i mål ift. Nå er det populært å integrere el-søyle (klargjort på bildet), backflip og ladestasjon for mobiltelefon.


Servant - kampanjeprodukter på lager. VERA toppmontert servant på benkeplate. Tradisjonelle servanter er veggmontert og har ofte et mindre skap montert under. Møbelservanter er større servanter som danner overflaten på et møbel. En god servant skal være funksjonell, vare lenge og være enkel å holde ren.


I tillegg er det selvsagt viktig at designet passer inn med resten av baderommet. Takk igjen for bra innspill, dette må monteres en del lavere enn møbelet som er der fra før. En benkeplate er ikke lenger bare en benkeplate ! Tenk på dette når du skal ha ny benkeplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg