torsdag 14. april 2016

Stiger aluminium

Stiger av høy kvalitet. Kjøp aluminium og teleskopstiger med års garanti! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Finn de beste prisene på nettet.


Vi gir deg som er avhenig av proft arbeidsutstyr en tryggere og mer effektiv hverdag.

Biltema har et kjempeutvalg av kvalitetsstiger i aluminium. Velg en stige som passer dine prosjekter. Skal du kjøpe stige i dag er det bare ett materiale det dreier seg om - aluminium. Gamle trestiger og tunge stiger av stålrør har ikke noe å stille opp med når det gjelder de viktigste egenskapene: Vekt og vedlikehold. Andre viktige egenskaper er fleksibilitet og stabilitet.


Vi i Espenes har solskjerming, hagestuer og flaggstenger, men unntatt dét har vi og Ryfylke Aluminium AS mange av de samme produktene, som f. Wibe Ladders tilbyr stiger og stillas som hjelper både profesjonelle og andre til å arbeide sikkert og mer effektivt. Vi tilbyr en pålitelig løsning for alle.

Teleskopiske stiger En annen og mer avansert variant av justerbare stiger er en teleskopisk stige. På denne typen går vangene i hverandre, i stedet for at det er to forskjellige stiger. Det er også en annen variant med vanger av teleskopiske rør.


Da trekker du bare ut og inn etter behov, og stigen er svært lett å håndtere. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Trapp proff 44P eloksert aluminium 6-trinn meter Wibe ladders. Byggmakker har stiger og gardintrapper i ulike varianter og høyder. Handle på nett - hent i butikk.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi i Gerdmans tilbyr stiger for inne- og utebruk i mange ulike utførelser. Vårt brede sortiment inkluderer enkeltstiger, lagerstiger og teleskopstiger.


Grove Knutsen fører et stort utvalg av skyvestiger til proffmarkedet. Se det store utvalget av stiger i ulike størrelser og kjøp enkelt i nettbutikken! Hos Europris har flere varianter av stiger og den praktiske gardintrappen.


En gardintrapp eller trappestige har litt færre trinn men gir deg likevel litt ekstra lengde når du trenger det. Gardinstigene fra Europris er av stabil aluminium. Velg mellom eller trinn – alt ettersom.

Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide gardintrapper, stiger og arbeidstrapper for arbeidet i høyden. For å male høyt oppe på fasaden, komme opp på taket eller bare klippe grener trenger man stiger for å komme til. Se våre knallpriser og bestill.


Vi leverer et bredt utvalg produkter av høy funksjons- og produktmessig kvalitet. Skyvestige i aluminium. Vi hjelper deg gjerne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg