fredag 1. april 2016

Hjemmelaget liftgardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former. Hjemmelaget liftgardin på kjøkkenet. Nå er den nye liftgardina hengt opp ute på verandaen. Det ble malte klosser mellom vekselpanelet. En helt enkel og ensfarget gardin.


Det var en kjekk løsning hvor man skrur opp fester til å henge en skinne på, og gardina sitter festet til skinnen med borrelås. Hos oss finner du mange modeller og farger. Jeg har tidligere vist en hjemmelaget betonglysestake med plass til fire lys, men før. Endelig fikk jeg sydd liftgardiner til stuen, det tok bare 9mnd!


Vi mangler salongbor men dette fungerer greit inntil videre. Til slutt fikk rommet ny liftgardin , nytt hvitt skatoll og en liten sovesofa fylt. Billig liftgardin som selger og selger. Den er delvis gjennomsiktig, hvit, og har en heklet bord nederst som gir ett klassisk, hjemmelaget preg. Leveres med veggfeste, snorstopper, stabiliseringsstang og vektstang.


Greit også med tanke på at at vinduer kan ha så forskjellige bredder og høyder. En mulighet er å kjøpe et ferdig skinnesett til liftgardin. Det selges på de fleste butikker hvor de har gardinstoff.


En liftgardin med pene motiver blir da også et dekorativt element i vinduet. Skinnesettene kommer i opptil 1i bredde og inneholder alt du trenger for å sy deg en liftgardin. Stoff og tråd må du sørge for selv.


Det har blitt en og annen hjemmesydd liftgardin hos oss. To i stua, og nå er jeg i gang med en tredje variant til barnerommet. Viktig å tre de gjennom trådlåsen på korrekt måte, ellers vil gardinen “lugge” og ikke fungere normalt når man skal heise den opp og ned.


Støpeformen er laget av planker, som er. Liftgardin Emms hobbyhjørne. Kjøkkenet pyntes med hjemmelaget liftgardin og julestjerne. Stuen får nye gardiner, adventstjerne og adventsstake. Vinduene og vinduspostene her.


Se så fint det ble med liftgardin i denne lekre stua! Oppskrifter på forfriskende drikker som milkshake, mocktails, smoothies og mye mer finner du her. Hopp til hovedinnhold. Slik ble resultatet med god hjelp av trykk-knapper.


Hjemmelaget liftgardin

Trykknappene er skjult på baksiden av stoffet. Ei billig og veldig lettvint løsning:) Siste rest av stoffet rakk. Enkelte produkter kan være utgått.


Produkter som ikke er listet opp i fasit er privat eie. Hvit liftgardin som har en heklet bord nederst som gir ett klassisk, hjemmelaget preg. Smarte og praktiske rullegardiner.


Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg