mandag 25. april 2016

Gummimaling biltema

Gummimaling biltema

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema. Herdet gummimaling danner en 1 vanntett membran. Ekstremt robust og motstandsdyktig mot kjemikalier (det meste, unntatt olje.) Gjennomprøvd produkt. Produktet har vært på markedet i over år i USA og flere og flere nordmenn går for denne løsningen på sitt caravan tak.


Er der nogen der har erfaring med det her såkaldte Gummimaling fra Biltema ? Går ud fra det mere eller mindre, er det samme som sprayfolie? Kan noen dele litt erfaring med gummimaling. Ser at både jula, Biltema og andre har slik gummimaling. Jeg skal ha det på galvanisert stål og alu plater. Hvordan er det å pensle vs sprayboks.


Plasti Dip er en serie med fleksibel maling som har unike egenskaper. Ekstremt populær som maling til bil og bildeler fordi den er lett å legge og enkelt kan. I går kjøpte jeg meg både sort og transparent gummilakk på Biltema for å teste ut.


Planen er å påføre transparent lakk på deler av motorsykkelen for å beskytte mot riper etc. Men jeg testet så klart ut på noe annet først for å være sikker. Målet ble derfor en linjal jeg hadde som er av alluminium. Nymalte flater gjør en stor forskjell.


Hos Jula finner du maling til de fleste prosjekter – naturligvis til lave priser. Här kan du handla allt ur vårt sortiment av Plasti Dip, Preval och GoClean. Alltid snabba leveranser. Til styling af køretøjer og fæl ge samt til langvarig eller midlertidig belægning på metal, træ, glas, plast, papir og tekstil.


Giver en elastisk og gribeven lig overflade, der beskytter mod bl. Nem at påføre og fjerne. Biltema har en egen gummimaling som er egnet for det meste. Gir en elastisk og gripevennlig overflate som beskytter mot blant annet sollys, korrosjon og fuktighet.


Enkel påføring og fjerning. Heller det enn frosne grusveier. Fram til nå har ikke høsten gjort spesielt stort innhogg i sokke-budsjettet vårt.


Ikke det at vi har et eget budsjett for bruk på grus-sokker, men det høres så flott ut når en skriver det. Når spannet er tomt er ”budsjettet” brukt opp. Ved å bestryke sokkene med gummimaling får en utrolig mye slitestyrke igjen for pengene og arbeidet.


Vi har testet sokkene, på en km treningstur. Det er ikke tvil lengre! Sammenlignet med alt annet vi har brukt tidligere slå gummi-sokkene alt ned i støvlene. Sokkene er utrolig slitesterke.


Køb GUMMI COATING SORT MAT 400ML online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i spraymaling og maling og tilbehør hos Harald Nyborg. Stort udvalg i spraymaling og spray-produkter - Olie og kemi - Alt til din bil - samlet ét sted - thansen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg