fredag 29. april 2016

Brødboks ikea

Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.

Noen små bruksmerker. Brødboks fra ikea , i tre. Se også mine andre annonser. Jeg har nettopp flyttet og det var en del ting som ikke passet på det nye stedet. Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus.


Selv om Bodum brødboks har et pent og moderne design, er det først og fremst lagt vekt på det praktiske. Du holder ikke bare kjøkkenet ryddigere med en brødboks , brødet holder seg også lenger. Vi har brødboks , brødkurv og brødposer som gjør det enklere å servere.

Idag bruker vi løs, som vi handlet på Ikea. En stor sak med drypprenne og kant på ene siden. Funker overraskende bra den (ser ganske OK ut etter år daglig bruk uten noe annet vedlikehold enn å tørke av den), men guttungen på som egentlig klarer å lage seg skiver selv, har litt vondt for å få denne fjølen ut av midterste skuffen og legge den opp på benken.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Kjøkkenet er et møtepunkt hvor familien samles flere ganger daglig og hvor god mat tilberedes. Ditt kjøkken fortjener det beste, utstyr det derfor med koselige.


Denne Pinnen ble oppdaget av Jeanette Borud. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. The document has moved here. Interiørdetalj med en praktisk funksjon. Holder brødet ferskt.


Samt de klassiske brødbokse fra Bodum, hvor du får et indbygget skærebræt, som fungerer som låg til boksen. Der er desuden brødbokse og -kurve i alle prisleje, så der er lidt til enhver smag. Vi er sikre på, at du i vores sortiment kan finde lige præcis den brødboks eller -kurv, som passer bedst ind i dit køkken.

Vi løste det ved å kjøpe et sjalusiskap fra ikea. Var kun på jakt etter selve sjalusimekanisken og synes dørene på ikea skapet var de vi likte best. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Hos Kid finner du en mengde interiør til hjemmet: Lykter, krukker, småmøbler med mer. Forny boligen med enkle grep. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg