mandag 4. april 2016

Røa blomster

Mester Grønn selger blomster i hele Norge. Finn din nærmeste butikk her. Leveres rett på døren! På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster. Røa -Haven fra Røa , Oslo.


Kom til oss når du ønsker å glede noen med blomster av beste kvalitet.

Vi har alltid 3forpå avskårne blomster. Plukk og miks dine favoritter og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede. Med egenproduserte blomsterbuketter, oppsatser, og bårebinderi leverer vi blomster i Oslo og omegn.


Våre dyktige dekoratører lager buketter og dekorasjoner med stolthet og omsorg. Vi garanterer at blomstene er av god kvalitet. Du kan bestille blomstene enkelt og raskt på nett og få det levert rett på døren.


Bestille på nett og hent i butikk hvis du ikke vil ha blomster levert.

Siden den gang har vi vokst til å bli Norges ledende blomsterkj. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. De har også et herrelag. Bestill bursdagsblomster eller andre buketter her.


Foretaket har registrerte ansatte. Interflora leverer blomster og gaver på døren samme dag. For mange er blomster en viktig del av avskjedsseremonien. Blomster og planter - En gros.


Byrået bestiller blomster til begravelsen om familien ønsker dette. Vi gir råd ved valg av blomster til begravelse. Det går an å utfordre blomsterdekoratøren til å lage spesielle, personlige dekorasjoner. Hos oss finner du middagstips og inspirasjon til både hverdag og helg.


Det enkle er ofte det beste. Floriss Fornebu finner du på det nye og spennende senteret Fornebu S! Vi legger stor vekt på blomster av beste kvalitet, faglig dyktighet og en butikk som er spennende for deg som kunde å handle i. Det skal være en god opplevelse å besøke butikken vår, derfor er vi veldig opptatt at du som kunde skal føle at du blir tatt godt vare på! Alle våre produkter er nøye utvalgt og flere er unike hos oss.

Foto: Heidi Røsok-Dahl. Her i hagen hjemme på Røa. En entusiastisk Ole Hartmann, prosjektleder for den delen av parken som er nybygd til IGA (Internationale Garten Ausstellung) viser vei. Hartmann er født og oppvokst i Oslo, men fem år gammel ble det Tyskland for ham og familien hans.


I tillegg til egen produksjon av ulike ute og -inneplanter, har vi en egen blomsterbutikk og hagesenter med et godt utvalg til enhver tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg