onsdag 20. april 2016

Bytte fronter kjøkken ikea

Ettersalgsservice er en tjeneste som gjør at du kan bestille utgåtte deler til METOD -og FAKTUM- kjøkkenet ditt. Her kan du bestille utgåtte dører, skuffefronter, lyslister, gesimslister, sokler og dekksider som ikke lenger er en del av det faste sortimentet vårt. ABBETORP, APLARED og LILLBYN er nye fronter og passer kun til FAKTUM- kjøkken. Med et IKEA - kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Enkelt å bytte ut fronter fra IKEA Faktum Vurderer du å bytte dine gamle kjøkkendører og skuffefronter fra IKEA Faktum kan du enkelt bestille fra oss uten å måtte bytte skuffer eller hengsler. Vi har nemlig kjøkkenfronter som passer perfekt til IKEA Faktum.


Jeg ønsker å bytte fronter på IKEA kjøkkenet mitt, og river meg i håret over at IKEA har byttet mål. HTH, og Sigdal har noenlunde samme mål (differanse på mm noen steder). Hvis du ønsker å oppdatere kjøkkenet ditt, behold de eksisterende IKEA -skrogene og kjøp fronter fra Noremax for et vakkert kjøkken uten drøy prislapp. Enten du har et IKEA METOD eller FAKTUM kjøkken , tilbyr våre IKEA erstatningsskapfronter i serien Nordic alt du trenger for å forandre rommet.


Jeg skal skifte fronter på kjøkkenet , og tenkte det var done deal mtp at det var IKEA.

Fant ut nå at kjøkkenet er fra rett før de byttet mål, så jeg får ikke byttet ut frontene hos IKEA. Er det noen andre leverandører som har de samme målene IKEA pleide å ha? Noen som har skiftet fronter på norema kjøkken med de gamle målene ? Hvordan fornyer vi kjøkkenet ditt? Den bærende strukturen blir stående mens alt det ytre som fronter , dører og benkeplater byttes ut. Og jeg vurderer å bytte mine fronter.


Så å kunne få et litt eksklusivt utseende kjøkken ved å kjøpe litt dyre fronter , kan være aktuelt for meg. Trenger du å få byttet sokler, dekksider, dørfronter på ditt gamle Faktum- kjøkken , kan dessverre ikke IKEA hjelpe deg lenger. Det er rimelig, det har mange muligheter, det har gode garantier - og du kan bytte fronter når du blir lei. Vi har kjøpt ny leilighet med IKEA faktum- kjøkken. Vi skal bytte ut benkeplate, og tenkte å bytte ut frontene i samme slengen, da de er veldig slitte.


Ikea - kjøkken er populært. Frontspesialisten tilbyr fronter og tilbehør til IKEA kjøkken. Vi leverer fronter tilpasset både Metod og Faktum kjøkkensystemer, i tillegg kan vi levere fronter til Pax garderobesystemer. Frontene våre er i forskjellige materialer, velg mellom lakkerte fronter , finèrte fronter , massivt tre eller laminat.


DESIGNDØRER TIL IKEA KJØKKEN OG GARDEROBE Rask leveringstid - Alle farger - Metod og Faktum kjøkken , garderobe Pax Vi produserer også spesiattilpasset kjøkkenfronter til andre kjøkken enn IKEA Du finner hos oss fronter i forskjellige design tilgjengelig i alle farger fra NCS og JOTUN. Alle fronter er norsk designet og produsert i Norge.

Du kan også velge å bare bytte håndtak, og behøver det ikke å koste mye i det hele tatt, sier Berentsen. Det aller enkleste er å bytte håndtak, og det kan gi overraskende stor forandring, legger Egger til. Hun legger til at du veldig enkelt kan få et helt nytt kjøkken bare ved å bytte fronter. Gamle kjøkkenfronter får kjøkkenet ditt til å virke gammeldags, mens nye kjøkkenfronter gjør kjøkkenet ditt mer moderne.


Akkurat som at mørke kjøkkenfronter kan få kjøkkenet ditt til å virke dystert og mindre enn det er, mens lyse fronter ofte får kjøkkenet ditt til å virke større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg