torsdag 21. april 2016

Magneter barn

Magformers og Polydron er spennende pedagogiske leker til barn i alle aldre. Lek med magnetiske geometriske former, har i mer enn år vært velbrukt verktøy blandt lærere og elever. Med magneter kan du enkelt henge opp bilder, pynt og huskelapper. Vi har magneter for stort og smått. Våre sterkeste neodymmagneter kan holde hobbyutstyr og lignende som veier flere kilo.


Hvis du for eksempel vil lage dine egne kjøleskapsmagneter, kan du gå for et sett som inneholder mindre magneter i ulike størrelser. Merk at neodymmagneter er sprø og lett går i stykker når de slås mot noe hardt (for eksempel en annen magnet) Merk! Det kan innebære livsfare dersom flere magneter svelges.


Bygg 3D-figurer som holdes sammen av magneter innebygd i rammene. Et stort magnetbyggesett for barn som passer til flere som jobber sammen eller den som skal. Til barn , de kreftene de besitter - skyve og dra på hverandre, stikker til noen objekter, men ikke til andre - gir uendelige spørsmål å tenke.


Søker du magneter til kjøleskap? Magneter kan brukes til mye narring. Egentlig er alle våre magneter kjøleskapsmagneter, men vi har her samlet en kategori for de mere alminnelige magneter og morsomme kjøleskapsmagneter, som også er gode til lek og innlæring. De har gitt sjøfarere retning i århundrer. De kan gjøre romreiser til framtidas sydentur.


De lager vakre fargespill på nattehimmelen. Men magi er magisk bare så lenge vi ikke forstår hva som foregår. Problemer kan imidlertid oppstå hvis flere magneter svelges. I slike tilfeller kan det i verste fall bli nødvendig med sykehusbehandling.


Magneter barn

Bredt utvalg av magneter og magnetiske løsninger til hjemmet, kontoret og for proffe. Elektronikk, komponenter, droner, arduino, raspberry pi, batterier, verktøy. Gode priser og fri fakt!


Barn med bunad - magneter. Vi leverer dem i fargene rødt, grønt, blått og gult. Eskimo suvenir magneter. Sinnataggen magneter etter Gustav Vigeland.


Magneter barn

Bruk av magneter er ikke tillatt for barn under år. Aldi la barnet ditt leke uten tilsyn ! Store magneter har en veldig sterk, attraktiv kraft. Se vårt store utvalg av kraftige neodym magneter till glass, whiteboards, kjøleskape ect.


Rask leveranse till Norge. Hva med et byggesett i tre, plast, strikker, magneter eller mursten? Barn kan leke oppfinner og bygge fantastiske konstruksjoner - bare fantasien setter grenser.


Byggesett til barn stimulerer finmotorikken, fantasien, øye-hånd koordinasjonen, planleggingsevnen og logisk tenkning. Alle priser er oppgitt per stykk, ikke per sortiment. Fyll kylskåpsdörren med magnetbokstäver, geometriska former, magnetiska siffror, djur, färger, matvaror och mycket mer!


Om det blir fullt på kylskåpet så har vi även fina magnetiska tavlor som man kan fylla med läromedel för att leka och lära. Köp magneter och magnettavlor online hos StorLiten! Merkelige magneter består av aktiviteter som gir elevene erfaringer med magneters virkemåte og egenskaper. Opplegget utfordrer elevene til å være kreative med utgangspunkt i den kunnskapen de skaffer seg.


Magneter barn

Aktivitetene er fleksible og kan tilpasses flere årstrinn. De egner seg godt for trening i samarbeidslæring. Amerikanske tall forteller at alvorlige problemer oppstår hos færre enn én prosent av alle barn som har svelget et fremmedlegeme. Det er anslått at prosent av episoder med nedsvelget fremmedlegeme blant barn skjer uten at noen oppdager de.


Halvparten av barn med bekreftet nedsvelget fremmedlegeme er uten symptomer. I mange hjem kan magneter sees sittende fast på kjøleskapsdører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg