tirsdag 19. april 2016

Glasskuppel

Eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen. Er du på leting etter en taklampe i glass? Rask og enkel bestilling og god kundeservice.


Familie flytter inn i gigantisk glasskuppel. Dusj- og toalettbruk gir næring til familiens selvdyrkede mat i naturhuset.

Stilren glasskuppel i tre ulike farger, passer både i vinduet og på nattbordet. Bordlampe Glasskuppel fra Light by Havsö er for deg som vil lyse opptil og heve stemning. Med sin moderne design og åpne lyskilde skapes det en varmende følelse i rommet. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig. Lagerstatus Ikke tilgjengelig.


Rustfri utebelysning som pynter opp veggen! Ansluts rustfrie vegglampe har en elegant glasskuppel og klassisk E27-sokkel.

Lyskilde selges separat. Skrubeslag i plast med porselen kuppel for tak montering. Utmerket til bruk på steder som toaletter, boder, bad og venterom f. Leveres komplett med Bsokkel. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Taklampe til soverom, stue, ba barnerom og kjøkken. Liten glasskuppel med dekor. Du kan også være interessert i. Reveal fra norske Northern er laget av en sort-tonet, munnblåst glasskuppel med led-stang på innsiden av kuppelen.


En lampe i vakre og rene linjer, og siden hver lampe munnblåses vil hver og en være litt unike. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.


IKEA - MORGONTIDIG, Glasskuppel , klart glass, Glasskuppelen kan brukes til å stille ut de dekorative gjenstandene du liker aller best.

IKEA - BEGÅVNING, Glasskuppel med fat, Glasskuppelen med bunn kan brukes til å stille ut favorittingene dine. Hos Kid finner du en mengde velduftende duftlys og duftpinner i lekkert design. Skap en god atmosfære i hjemmet. Se hele utvalget og kjøp på Kid. Ellos Home Glasskuppel Kupol skål.


Perfekt å oppbevare vakre ting i. Vakker lykt med mange iøynefallende detaljer. Kuppelen har LED-belysning med varmhvitt lys. Lykten er batteridrevet og har en innebygd timer. Wilhelm Wagenfeldt WG28.


Wilhelm Wagenfeldt WG24. Kvalitet og design samlet på ett sted. Lampe med slipt glasskuppel. Utvalget finner du hos Glass Thomsen - dine Designforevig-butikker i Bergen!


Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg