onsdag 6. april 2016

Drivved beis bord

Drivved beis bord

Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom.


LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen.


Drivved beis bord

Både til fest og hverdagsliv er spiseplassen et naturlig samlingspunkt. Det skal være hyggelig å sette seg til bords og Julias mål var å skape en spesiell følelse som skapes ved å kombinere beis og maling i ulike fargetoner. Begge beisene, Drivved og Aqua, løfter vakkert frem treets naturlige struktur. Glattpanel furu 13x1beiset Drivved effektpanel glatt natur. Denne varen er en bestillingsvare.


Jeg elsker drivved farge,så vi bestemte oss for å legge ny bordplate. Plankene er ganske tykke og de ble pusset ned litt og påført et strøk med drivved beis fra lady Eg og hadde drivved beis på stovebordet mitt, men eg mala berre rett over med litt maling! Fine hus du har, kan jo fungere fint som bokstøtte.


Drivved beis bord

Se hvordan Kathrine forvandlet denne plankehaugen til et stilig bord ! Jotun pure interiørbeis, fargen drivved. Mal reisverket hvitt og beis. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. Gjør det selv: Maleteknikker Slik lager du din egen drivved Det er ikke bare å gå ut å finne seg gamle bord som passer til prosjektet du har planlagt. Hva med å fornye et gammelt bord ? Finn Drivved bord til de beste prisene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Det er noen svimlende forskjeller på å kjøpe nytt og brukt #128578; Men et brukt kan bli like fint og ikke finere 3. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene.


Dette gulvet leveres med trestrukturen Genuine, en lett polert struktur som følger treverket ned til de fineste detaljer, og en silkematt finish. Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter. Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen.


Så her kommer oppskrift på beiset bord :-). Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe. Bordet fra Ikea er malt om og har fått ny bordplate av gamle planker. Nye planker kan få samme drivved -patina med en beis i riktig nyanse. AnonymBruker skrev: Jeg ser endel på den amerikanske serien tiny House living og ønsket kommer mer og mer for å bygge meg et slikt hus selv.


Gulvet har fått lov til å forbli ganske lyst, og blir dermed en ekstra fin kontrast til de litt røffe og maskuline detaljene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg