fredag 22. april 2016

Vinstativ vegg

Føl den rigtige vinkælderstemning. Ring til os på eller send en mail. Lad os sammen gennemgå din drøm! Vinstativ med plass til alt fra til flasker. Kan settes sammen i serier.

Vinskap, vinglass, vinstativ, korketrekkere, champagnesabler, vintønner, vinmøbler. Er du ute etter et vinstativ som er helt utenom det vanlige? For vegg , bor gulv. Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller.


Domeneregistrering og domeneparkering av vinstativ. Vi har vinstativ som gjør at vinflaskene blir en naturlig del av innredningen, eller som passer like fint i skapet eller på matbordet. Dersom du foretrekker at vinen står skjult kan du også finne et vinskap som passer til deg her.

Våre vinstativ rommer alt fra til 1vinflasker. Wineandbarrels har vinstativ og flaskeholdere i mange forskjellige materialer og design og hos oss finner du veggmonterte vinstativ som passer til dine ønsker og behov. Se alle modellene her. Bredt utvalg av vinhyller og vinstativ i alle størrelser inkludert utbyggbare løsninger. TWC vinstativ for flasker, Dark Woo ferdig montert.


Til veggen fører vi også den flotte Vino Wall Rack som finnes med en dybde på én, to eller tre flasker og en høyde på ni eller tolv flasker. Alternativt kan du velge modellen med plass til 8-magnumflasker, dog med kun én flaske i dybden. Ekstra stemningsskapende er det også med en pupitre, et frittstående vinstativ i tre.


Et vinstativ er ikke bare kjekt å ha vinflaskene i, men tar seg også godt ut på kjøkkenet. Gå for et i rustfritt stål og heng det på veggen eller sett det på ei hylle. Variantene våre i tre passer også i ei hylle. Du kan også sette dem oppå hverandre på gulvet (men ikke stable flere enn tre i høyden). Dette stativet gir rom til flasker og leveres montert.


Du kan koble sammen og innrede en vegg eller en hel vinkjeller ved hjelp av Casier mellomfester som kjøpes separat. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Velkommen til Trademark Living - vi tilbyder interiørprodukter, der udtrykker omtanke, nytænkning og personlighed. Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt.


Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. I tillegg til at flaskene dine endelig kan oppbevares ordentlig, er det dessuten en svært lekker innredningsdetalj. Dette skulpturelle vinstativet er inspirert av flytende veske og laget i børstet rustfritt stål. Inkluderer det du trenger for å montere det på veggen.


Søk etter vinstativ på Kelkoo. Sammenlign tilbud på vinstativ fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Vinflasker inngår ikke ved kjøp av vinhylle, men du kan gjøre plass til dine favoritter. Vårt utvalg av vinhyller fornyes og utfylles konstant av våre vinelskende innkjøpere, som leter etter de mest geniale og unike vinstativene på markedet for å gjøre vårt forråd av vinstativ til et av Sveriges beste. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg