fredag 29. april 2016

Olje takstein

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Ser flere firmaer driver med takfornying. Noen som har noen erfaring med dette?


Hvilken kjemikal man skal bruke får takvasken, primer? Er sort farge jeg har å vill ha på tagget. To hytter på lasteplanet ble for høye og traff tunneltaket.


Vannavvisende impregnering til fasader, skorstener, takstein ,. Olje – og vannavvisende impregnering – ideel til bad der fugene ofte blir utsatt for både olje , vann,. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Oljen trekker inn i treverket og gir gulvet en fuktavvisende overflate.


Olje takstein

Et effektivt alternativ til takmaling er olje. Oljen finnes i fargene sort og rø og har en holdbarhet på syv til ti år. Fuglelist fra BMI forebygger at fugl skal ta seg inn under taksteinene og gjøre skade på konstruksjonen. Monteres før taksteinen legges (se illustrasjon miljøbilde).


Ved montering av takstein med flat profil benyttes ventilert fuglelist. Et annet viktig tiltak er å holde terrassen fri fra skitt som begroing av svertesopp, og ellers sørge for at busker og trær ikke står for nært rundt terrassen. Billigere å fornye enn å skifte takstein. Vi har opp til års garanti og du kan øke taksteinenes levetid med år eller mer. Prosessen bak takfornying på 1-2-3.


Olje takstein

Synes også olje virker som det greieste alternativet. Bergen-Måløy) Skulle rekke til strøk på 2mtak. Hvilke kjemikalier bruker man for å rengjøre taket ? Har tenkt å spyle med høytrykk og turbodyse. Velg hvilket type tak du ønsker.


Les mer om de forskjellige taktypene ved å klikke på spørsmålstegnet. Monier AS produserer takstein etter NS-EN 49 og den prøves etter NS-EN 491. Videre henviser vi til gjeldene leggeanvisning og NBI blad 544. Avhengig av valgt undertak, trykkhøyde, lokale værforhold og takvinkel!


Tretak er et lett og miljøvennlig alternativ til takstein og shingel. Hovedfunksjonen er å beskytte undertaket mot vær og vind og mot mekaniske skader. Levetiden til et tretak er avhengig av beliggenhet, konstruksjon, klima og andre faktorer som kan påvirke materialet.


Med riktig og jevnlig vedlikehold har du et tak med svært lang levetid. I tillegg inneholder den fungicider som hindrer at mose og sopp gror videre og skader steinen. Vasking og grunning før maling er avgjørende for at resultatet holder i lang tid. Takstein og bart metalltak må grunnes.


Olje takstein

Undertaket tok lenger tid å forberede. Du kan også benytte en malingssprøyte, men de fleste vil nok synes at det er mer kontrollert å stryke på olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg