onsdag 13. april 2016

Pillivuyt servise

Servise serier for Restauranter. Finn din favoritt hos oss! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online.


Sjekk ut pillivuyt servise.

Enkel og billig handel på Cellbes. I 2år har Pillivuyt produsert håndlaget porselen av høyeste kvalitet til kjøkken og bord. Se det store udvalg på pillivuyt.


Utviklet sammen med profesjonelle kokker. Porselensmassen inneholder unike ingredienser, som sammen med en ekstremt hard glasur gjør porselenet ekstra motstandsdyktig mot støt og slag. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Om det skulle være et servise , noe fra plisse serien eller annet fra Pillivuyt. Kjøp på nett og få rask levering.

Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter! Pillivuyt har et kjempe stort sortiment, og deres design er klassisk og lar seg lett kombinere med andre serier i Pillivuyt.


Det er tidløst og vakkert og har livslang bruksgaranti og års bruddgaranti. Plissé flat tallerken er 28cm. Porselensmassen produserer de selv, og sammen med den harde glasuren er servisene fra Pillivuyt ekstremt holdbare og sterke. Pillivuyts porselen finnes både i det moderne hjem samt i de flotteste resturantkjøkken. Her finner du kvalitetssikkert porselen som tåler årevis av bruk.


Pillivuyt anbefaler ikke oppvaskmaskin til servise med sølv detaljer. La manufacture Pillivuyt. Implantée dans le Berry depuis 2ans, la manufacture de porcelaine Pillivuyt perpétue un savoir-faire ancestral et artisanal.


Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Produkter for merkevare PILLIVUYT for Jernia.


Pillivuyt suppeskålsterrin med lokk Denne nydelige, hånddreide suppeskålterrinen fra Pillivuyt kommer med et lokk, og rommer hele liter. Terrinen har håndtak som er formet som løvehoder, noe som blir en fin detalj på middagsbordet. Pillivuyt er laget for å tåle ekstra hard bruk og har en ekstra hard glasur for å tåle støt og slag, slik at du trygt kan dekke opp ute med vakkert servise samtidig som alle deler også kan brukes i matlagingen.

Pillivuyt er et fransk selskap som lager og fremstiller sin egen porselensmasse og lager så mattallerkener, skåler og annet porselen. Pillivuytporselen er klassisk og hører til favorittene blant hotell og restauranter takket være den høye kvaliteten. Gennem 2år har Pillivuyt produceret håndlavet porcelæn af højeste kvalitet til køkkenet såvel som til spisebordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg