mandag 25. april 2016

Sofabord ikea

Sofabord ikea

Kjøp sofabord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Billige og stilige designede bord. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos IKEA finner du garantert et sofabord som passer deg.


Vi har sofabord som er lett å plassere og kombinere med andre møbler. Før du besemmer deg for ditt stuebord bør du tenke hvilken type, størrelse og hvilke materialer som passer inn i din stue. Hos oss får du sofabord i både klassisk og moderne design.


Du kan velge et enkelt stuebord med plass til fjernkontroller og kaffekopper eller et med hyller og skuffer til oppbevaring av ting som ukeblader og bøker. Vi har en rekke ulike sofabord i forskjellige materialer, former, farger, stiler og størrelser. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe. En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol.


Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet. Skal du kjøpe sofabord og ha det foran sofaen bør du tenke på at høyden på bordet er såpass lav eller høy at det blir en ergonomisk løsning. Her finder du masser af sofaborde til din bolig. Vores sofaborde findes i mange forskellige modeller, materialer og farver.


Når øyelokkene blir tunge og du trenger en liten blun kan du slenge avisen på sofabordet, slik at den er lett tilgjengelig når du våkner igjen. Mange sofabord fungerer også som hjørnebord. Er du på utkikk etter et sikkert valg, og du ønsker et sofabord som du vil være glad i også om mange år, er et sofabord i tre et trygt valg. Sofabord i tre – en tidløs klassiker. Vi har også glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg.


Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord. Sofaen føles helt enkelt litt naken og ensom uten et salongbord ved sin side, og dessuten er et stuebord et meget praktisk møbel som du kan legge fjernkontrollen, føttene eller kveldsmaten på. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Et sofabord hjelper til med å skape trivsel i stuen.


Sofabord ikea

Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Med sine forskjellige overflater og farger skal du lett kunne finne en som passer din stue. Suppler sofagruppen med et flott sofabord som oser av stil. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Se vårt utvalg av sofabord i spennende design.


Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et nytt sofabord kan gi et nytt uttrykk i stuen din.


Sofabord ikea

Et rundt sofabord i eik føles nettere enn et sofabord i betong, hvilket uttrykk vil du skape i din stue? Handle enkelt online hos Ellos. Møbler og interiør på nett!


Hurtig levering over hele landet! Enten du er på utkikk etter et run firkantet eller rektangulært sofabord så har vi det her. Hos oss kan du også velge mellom en rekke ulike materialer.


Sofabord ikea

Hos A-møbler har vi et stort utvalg sofabord i ulike fasonger og størrelser. Finn ditt nye sofabord hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg