torsdag 14. april 2016

Vegglampe soverom

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Vegglampe soverom

Kvalitet til best pris finner du på nettet hos Bygghjemme. Sett standarden i hjemmet med Bolias unike møbler i skandinavisk design og høy kvalitet. Bestill lampen din på nett eller opplev det flotte designet i en butikk nær deg. Modellert lys stråler for eksempel opp- og nedover i strukturerte lyskjegler.


En utmerket måte å forme rommet på og passer like godt hjemme i stuen som på en elegant restaurant eller i en hotellobby. Vegglampe med buet, frostet, glass i front. Er du på jakt etter en ny vegglampe til ditt soverom ? Vi har et stort utvalg av vegglamper til soverom i vår nettbutikk.


Vegglampe soverom

Skap herlig belysning og komplett innredning med vegglamper. Velg blant et bredt utvalg av vegglamper til alle typer rom fra Lampehuset. Bruk varianter som er små og nette, men gir godt lys. Dette gir en lun atmosfære og du får lys i flere nivåer, noe som gir større fleksibilitet i belysningen din. Om du har et lite soverom er det en god ide å gå for belysning du fester til veggen, slik at du sparer plass på nattbor kommode og lignende flater.


Stort utvalg av lamper og belysning i alle mulige farger og stiler. En vegglampe er ikke bare lys. Finn lamper til soverommet , belysning til stuen, integrerte lys på kjøkkenet og andre rom på. Vi har vegglamper som passer ypperlig som leselampe på soverommet eller bak sofaen.


Vegglampe soverom

Enten du er på jakt etter en vegglampe med moderne uttrykk eller en mer klassisk stil, så finner du din nye lampe fra kjente merkevarer på Lightup. Soverommet er det første du ser om morgenen og det siste du ser om kvelden. Her trenger du godt lys når du skal finne frem i klesskapet eller lese på senga, og litt dusere lys når du må ut av senga midt på natta og helst ikke vil våkne. Les mer om våre beste tips for lamper på soverommet her. Alle vanlige vegglamper (med utbyttbar lyskilde) kan gjøres om til en LED- vegglampe : det er bare å sette inn passende LED-lyskilde.


Her finner du et enormt utvalg av ulike stiler og former. Lamper i krom og gips er svært moderne. En rund vegglampe i opalglass er både tidløs og vakker. Sjekk ut Leselampe Vegg Soverom. Sørg for godt og ordentlig lys når du skal lese.


Vegglampe soverom

Hos Lampehuset har vi et stort utvalg av leselamper til vegg. Ikke glem vegglamper når du skal lyse opp hjemmet ditt. Bruk av vegglampe vil være med på å ramme inn rommet og skape den stemningen du ønsker.


Velg mellom ulike modeller fra kjente merkevarer med prisvinnende design nedenfor. Når du velger en vegglampe , bør du tenke på om din vegglampe kun skal opplyse veggen som hyggelys, eller om den også skal brukes som leselampe. Skal lampen også benyttes som leselampe, enten i stuen eller soverommet , kan du med fordel velge en lampe med fleksi-arm. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Har en liten bryter som sitter på undersiden og den passer derfor over sengen så slipper du å gå bort til hovedbryteren.


Se julegavetipsene våre for store og små. Men selvfølgelig guider vi deg til et godt lys, slik at du får mest mulig ut av soverommet ditt. Til innendørs bruk er en vegglampe også et godt alternativ. De er et godt alternativ til spotter og taklamper, og vil også passe godt som tilleggsbelysning.


Kjøp en dimbar pære med en dimmer – så kan du også justere styrken og temperaturen på vegglampen og belysningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg