tirsdag 17. september 2019

Ullkåpe dame

Se mer i vår nettbutikk. Sendes med ekspressfrakt hjem til deg - se mer her! Deilige og varme ullkåper til enhver anledning. Pakk deg inn - finn din favoritt her! Klassik eller årets trend?

Ullkåper fra kjente merkevarer. Finnes det noe deiligere enn å vandre rundt i en varm, lekker ullkåpe når snøen daler ned og temperaturen kryper under null? En feminin og stilsikker ullkåpe bør være et must i alle kvinners garderobeskap. Ull holder deg god og varm i mange minusgrader og kåpeformen gjør at du utstråler eleganse. En kåpe er et viktig plagg i enhver kvinnes garderobe.


Med kåper kan man holde varmen året rundt, i både vind og blest, regn, sol og skyer. Det finnes mange forskjellige typer damekåper, og her kan du velge mellom en ullkåpe , en trenchcoat, camel coat, eller en lang regnkåpe. Lanullva sine ullkåper til dame er av solid strikkekvalitet og i ren og myk merinoull.

Vi anbefaler vårt myke ulltøy som ullgenser og ullskjerf til denne lekre og lune ullkåpen. Finn ullkåper til dame på nett. Den lette og varme kåpen passer også godt som overgangsjakke i det norske vårværet.


En ullkåpe til dame er et klassisk og stilrent valg. Denne typen ullfrakker til damer er laget i et lett materiale, og er ikke så varme som vinterversjonene. De nyeste trendene innen kåper. Oppdag vårt utvalg av jakker, frakker, parkas, jakker og anorakker. Kåper for damer hos Ellos til bra priser.


Velg blant mengder av fine kåper till dame i mange ulike farger og modeller. Handle enkelt online hos Ellos. Kåpen rekker til midt på låret og oppleves som nett og fin i fasongen. Store svarte knapper for lukking og stå- opp krage. Aleksander of Norway er Norges eldste varemerke innenfor skinnbekledning.


I dag er vi kjent for både skinn, ull, vanntett og annet yttertøy av høyeste kvalitet. Fri frakt over 6kr.

Vi har kjoler til fantastiske priser på siste mote som for eksempel kjoler, jakker, sko, sportsklær og badetøy året rundt. Kjøp klær på nett hos Bubbleroom! Lanullva sitt ulltøy til dame finnes i flere ulike modeller, godt utvalg av gensere, kjoler og cardigans. Gratis frakt og gratis bytte! Lang sort ullkåpe med knapper.


Brukt veldig lite da den alltid har vært litt for stor. Synd at en slik fin- og god kåpe kun skal henge i skapet! Læs mere om Myrull Coat, ullkåpe dame. Shop klær og sko på Boozt. Vi har et bredt sortiment av varer og over 6merker å velge mellom.


I vårt sortiment har vi kåper til dame for enhver smak, stil og figur. Så trykk deg rundt og gå på oppdagelse i vårens nyheter innen ullkåpe til dame og frakk til dame og finn en lekker svart kåpe fra det københavnbaserte merket SUIT, din nye vinter-kåpe fra InWear eller se hva vi har av deilige og myke dunkåper til dame. En svart ullfrakk eller ullkåpe er et sikkert valg, og vil alltid redde en vinterstil. En gråmelert variant er et populært valg for kvinner og menn. En mann vil gjerne kombinere den med lys denim, en hvit t-skjorte og et par lave herresko.


Til jenter er en slik frakk også perfekt til denim, kanskje med et par fargerike pumps til. Alle kvinner må ha en kåpe i klesskapet! Kåper kan brukes både til hverdag, til fest og selskap.


Hos oss finner du klassiske kåper i svart og beige, og kåper i sesongens trendfarger som gul og burgunder. Kanskje ønsker du en noe kortere modell eller en ekstra varm ullkåpe ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg