tirsdag 10. september 2019

Läderhandtag loop

Läderhandtag loop

Find our Lowest Possible Price! In The Loop Search Now! Over Million Visitors. Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender.


Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Loop -handtaget är tillverkat i obehandlat, vegetabiliskt garvat Tärnsjö-läder och åldras därför vackert. De ljusa färgerna mörknar med tiden. Välj nit i mässing, koppar, mattsvart eller förkromad mässing som liknar polerat stål. Nitarna i mässing och koppar är obehandlade vilket även ger dessa en fin patina med tiden.


Läderhandtag LOOP - Furniture handles in genuine, solid materials Superfron. The loop handle is made of untreate naturally tanned Tärnsjö-leather and as a result ages beautifully. The bright colours will darken over time läderhandtag till garderob Klotlampor.


Läderhandtag loop

Mer info buffalo wings sås. Exklusivt grovt remläder ger styrka och styvhet. Naturgarvat Tärnsjöläder för miljöns skull. Limmad och hyvlad ovankant för stabil form.


Kantfärgad och vaxad för lyxigare finish. Avluddad och smord baksida avvisar smuts. Extra smörjning för skydd och högre lyster. Knapp i borstad mässing har en mattare yta. Det är ett läderhandtag loop , en slags ögla som du öppnar med.


Läderhandtag loop

Vi har alltså flera olika typer av läderhandtag , gemensamt för dem alla är dock att de kommer från välrenommerade leverantörer vilket i sin tur borgar för produkter av hög kvalité. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du enbart det bästa. Dubbelvikt handtag av mjukt lyxigt läder från Tärnsjö garveri. Loop att välja på för alla smaker. Med rätt utförande, material av högsta kvalité och lite underhåll får man en produkt som håller mycket länge och patineras med värdighet.


Smarta sätt för att snabbt förändra ditt hem 1. Byt ut dina knoppar och handtag. Passar till kök, ba garderober, dressingroom m. För att kunna använda sidan som den är tänkt behöver cookies användas. Vi fyller år och firar med mattveckor!


Med Loop handtag kompletterar vi sortimentet av läderhandtag. Sedan vi lanserade Loop knopp förra sommaren har intresset för. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


För ett tag sedan visade jag mina egentillverkade läderhandtag här på bloggen. Vad jag inte visade då var att jag även passade på att tillverka handtag av. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg