tirsdag 3. september 2019

Impregnert reinsdyrskinn

Vi har enkle og billige sittelapper som er impregnerte, og vi har hele skinn hvor undersiden er impregnert. Flott reinsdyrskinn av ungdyr. Reinsdyrskinn som er impregnert på baksiden og som tåler fukt og vann. Impregnert skinn for bruk ute. Like mykt og behagelig som garvet skinn.


Impregnert reinsdyrskinn

Våre reinsdyrskinn er av god kvalitet egnet for utebruk. Skinnene er garvet og renset. Det vil si at løse underhår er fjernet. Denne typen er i tillegg satt inn med en tokomponents latekslignende maling på hudsiden.


Den holder seg fleksibel i årevis, og sørger for at huden som er garvet ikke trekker vann i det hele tatt. Helskinn av impregnert og spesialgarvet reinsdyrskinn for utebruk. Reinskinnet er meget isolerende og er helt suverent på f. Behandlingen sørger for at skinnet tåler mer fuktighet og at det røyter mindre noe som sørger for et opptimalt undelag på turen. Garvet og impregnert skinn som tåler fukt. Passer fint på bålbenken eller i. Det gjør hudsiden hundre prosent vanntett!


XXL (som dessuten blir garvet og dermed mister den naturlige vanntettheten, og så impregnert med kjemikalier). Deilig som liggeunderlag i teltet, rundt bålet eller i lyngen en høstdag. Hvert skinn er unikt og det blir garantert en favoritt – enten du skal ut på tur eller bare nyte sene kvelder på terrassen.


Sitteunderlag laget av reinsdyrskinn. Espegard Villmark Polar - sitteplate i reinskinn er impregnert skinn for utebruk. Dette er mest sannsynlig det varmeste sitteunderlaget på markedet!


Etter å ha prøvd dette forstår man hvordan reinsdyr overlever rekordlave temperaturer – De er nesten selvvarmende. Vårt sitteunderlag i reinskinn gjør rasten i lyngen ekstra deilig. Varmere sitteunderlag får du ikke.


Med moderne teknologi er det nå mulig å lage myke. Velkommen til Norges største garveri innan sau- og reinsdyrskinn. Har du noe du kan bruke nå? Det eneste jeg kjøpte før min første tur, var et telt.


Impregnert reinsdyrskinn

Jeg gikk rett og slett for det butikkmannen anbefalte meg, et 3-manns helsport. Husk alltid å henge skinnet til tørk etter bruk. Når du skal velge en type skinn er det viktig å definere bruksområdet før du bestemmer deg. Alle våre reinsdyrskinn er av svært høy kvalitet.


Du kan enkelt rulle sammen skinnet og feste det i lokket på sekken når du er på tur. Disse skinnene omtales ofte som prydskinn, og brukes hovedsaklig som pynt. Toppen av komfort på tur!


Overlegent som sitte- og liggeunderlag. Dette er et helskinn med impregnert bakside og som er behandlet slik at det trekker mindre vann og røyter mindre. Vi leverer norske skinn som er garvet i Norge.


Størrelse, vekt og farge varierer. Søk etter impregnert trevirke på Kelkoo. Sammenlign tilbud på impregnert trevirke fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg