mandag 23. september 2019

Jotun grå skifer ncs

Jotun grå skifer ncs

En gulaktig grå tone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Oppleves som klassisk grå.


Jotun grå skifer ncs

Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Läcker till både beige och blått. Ren og lekker i uttrykket.


Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. En dempet brunbeige tone.


Denne er mer beige enn grå , men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.


Pauls Blue på kjøkkenet ! Fargen kan oppleves ulikt. Disse fargene er virkelig nydelige sammen! Hadde sett på ncs koden, alt som slutter på 02-Y matcher. Jeg har problemer med å se for meg at en farge som Grå skifer vil virke noe annet enn. Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full.


Jotun grå skifer ncs

The colours might not exactly match original NCS colour samples. De som ønsker kritthvite toner på veggen,. This color has an approximate wavelength of 575.


NCS koden sier gult og grønt, men denne fargen lurer oss og oppleves som svakt rødlig. Grå Skifer og 14Elegant :0) Ta en titt på. I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vurderer blant annet Tidløs fra Jotun som hovedfarge.


Har dere ncs kode på den? Hvis du går på LADY Inspirasjonsblogg (link i bio), så gir våre fargeeksperter deg personlige. Anonymous poster hash:. NCS – koden til kalkgrå sier at den ikke kan være grønn, siden den.


Tendenser i tiden vitner om en søken etter harmoni og balanse. Klassisk og moderne fargetoner i grått og blått gir en stilsikker og unik signatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg