onsdag 25. september 2019

Ramme 15x20 ikea

Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Her finner du alle våre rammer som er tilpasset bilder i størrelsen 15xcm. Flere av disse rammene kan brukes både horisontalt og vertikalt, og mange kan både henges på veggen samt stilles på hylle. En lekker ramme piffer opp stueveggen eller den tomme hyllen.


Bla nedover og finn en ramme som passer i nettopp ditt hjem! Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Sluk for computeren, og udstil for en gangs skyld dine yndlingsbilleder på en rigtig væg.


IKEA har et stort sortiment af billeder og plakater, der er klar til at hænge på væggen. Du kan også sætte dine egne fotos, kunstværker og samleobjekter i ramme og omgive dig med gode minder. Hos oss finner du fotorammer i flere ulike størrelser.


Her har vi samlet de rammene som passer til bilder i størrelsen 20xcm. Leter du etter en vakker ramme i en trendy farge eller en elegant fotoramme i svart lakkert tre? Da har du kommet til riktig sted! Täglich bis zu Sparen!


Gestalten Sie Ihr Zuhause. Küche, Bad und vieles mehr! Genießen Sie die größte Auswahl. Möbel, Schirme und Grillzubehör! Kan suspenderes eller plasseres horisontalt eller vertikalt.


Ta vare på de gode minnene. Kan henges eller stilles opp. Kontroller nøye slik at rammen du kjøper fungerer der du har tenkt å ha den. Mal og dekorer rammen slik du vil ha den.


Passepartout fås i passende størrelse. Ram inn fotografier, tegninger o. Her finner ut et godt utvalg av fine rammer som passer perfekt til ditt hjem. Vi tilbyr rammer i ulike farger og modeller for å øke sjansen for at du skal finne en ramme du liker.


Scroll ned og finn din favoritt! I vårt brede utvalg finner du alt fra det enkle og klassiske til det moderne og detaljrike. Rammer med bildeforhold 3:4. En ramme kan utgjøre en stor forskjell for både bilde og interiør. Et vakkert, innrammet bilde er dessuten den perfekte gaven til noen du er glad i. Elegant metallramme i en lekker svart farge med tynn profil som lar motivet stå i fokus.


Perfekt til portrettbilder og andre bilder som betyr mye for deg. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg