onsdag 11. september 2019

Sigdal scala eik

Scala Kjøkken - vintage kjøkkendesign med et moderne uttrykk. Tilgjengelig i flere farger og materialer. Les mer om vår kjøkkenmodell her! Planlegg din tur til Teatro alla Scala online. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet.


Oppdag nye ŠKODA SCALA.

God plass til både passasjerer og bagasje. Få skreddersydd kjøkkendrømmen i ekte, norsk kvalitet! Scala kjøkken er en nett og tidløs crossover-modell. Se vårt tilbehørsutvalg.


Vår prisindeks er laget for å gi deg som kunde en enkel oversikt over prisene på våre kjøkkenmodeller. Nedenfor vil du se det avbildede kjøkkenet priset for. Scala har garderobefronter i hvitmalt utførelse, omrammet av baldakiner i sortbeiset eik - Scala garderobe har spennende og lekre kontraster.


Eikekjøkken i ny-klassisk design med et friskt og ungdommelig preg.

Nett og snerten frontutførelse med enkel ramme i heltre eik og slett finert fylling. Lyst og nordisk, og samtidig et kontinentalt preg. Et godt kjøkken må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en.


Vitrinedører med eller uten sprosser, glassvalg. Lakkert med klar industrilakk med lysfilter. Fronten er Svanemerket. Skrog: mm spon med hvit MFC overflate. Fargetilpasset kantlist i eik kan velges.


Dekorskap kan leveres i finert eik. Vi har tilkoblede hvitevarer fra Miele, Simenes og Neff som du kan teste i våre utstillinger, og vi hjelper deg med hele prosessen fra A-Å. Kom innom og bli inspirert, eller bestill en tegnetime for å snakke med våre kjøkkenkonsulenter.


Etter anbefaling frå dekan er tak og vinduslister malt i Bomull og veggar i Tidløs. Veldig nøgd med resultatet :) Fekk også anbefalt Prismegrønn som verka kjempestilig ilag med dei to andre. Sigdal Gloss-Amfi Eik Lakriz.


Modellen kan fås med vitrinedør uten sprosser med glassvalg, klart glass er standard. Leveres med hvite melaminbelagte skrog med mulighet for eik forkant.

Her viser vi Scala i Inframe-versjon med innenforliggende fronter, i stil med gammel håndverkstradisjon. Selger: Catherine Isaksen. Matchende eik spisebar med stål bordben og. Her ser du modellen Scala Inframe som passer like godt enten du liker den moderne eller den klassiske stilen.


Se flere kjøkkenmodeller på. Smile – Rådgivende ingeniør areal. Flexit ventilator kan inngå mot kr.


Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg