mandag 30. september 2019

Kundeklubb bursdagsgave

Si gratulerer på en unik og spesiell måte med en personlig bursdagsgave! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Bursdagsgave dersom du registrerer din fødselsdato. Gjelder ikke på allerede nedsatte varer, varer merket med kun, Mummi-nyheter, Kay Bojesen, Julemorgen, håndmalte produkter fra Royal Copenhagen og varer hvor overskuddet går til veldedig formål. Se under for våre eksklusive tilbud som pågår nå.


Det er gratis å bli medlem. Gulleklubben er en spareklubb. Alle barn under år kan bli medlem. Selvsagt er det en baktanke som gjør at firmaene gir deg en gratis bursdagsgave , men det bryr vi oss jo ikke om.


De vil ha deg med i en kundeklubb eller få deg til å benytte en app. Kanskje de til og med håper at du skal kjøpe noe ekstra når du allikevel stikker innom for å hente gaven din, men det gjør vi vel ikke? Har dere en kundeklubb ? Hver uke bedre pris på utvalgte varer i våre butikker.


Kundeklubb bursdagsgave

Husk å registrere din fødselsdato og huk av for å motta nyhetsbrev. På din fødselsdag vil du motta et nyhetsbrev med en gave fra oss. Som medlem i vår kundeklubb får du.


Din fødselsdag må være registrert senest dagen før din fødselsdag. Ting har mange gaveideer til barn over seks år. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.


Med din gave kan vi hjelpe de som trenger det mest - uansett hvem, hvor og hvorfor. Et godt og livreddende alternativ til tradisjonelle gaver. Gaven som redder liv. Støtt oss ved å gi din gave her.


Finn morsomme, annerledes og innovative gaver på Coolstuff. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Kjekt å ha på lur når det dukker opp noe som trengs. Dette gjelder nye kunder, så da gjelder det å være litt ekstra smart! Blir du gratis medlem i Elkjøp sin kundeklubb , sikrer du deg rabatter og andre gode fordeler.


Vi har gaver i alle prisklasser, og hjelper deg mer enn gjerne med å finne den perfekte gave til din kjære. Enten du leter etter den perfekte bursdagsgave , valentinesgave eller en helt spesiell julegave. Du får unike tilbud og rabatter, digitalt fordelsprogram, - på LEGO Deal og - på.


Vi har et stort utvalg av gaver til livets store og små anledninger. Vi hjelper deg med å finne bursdagsgave til hele familien. Følg oss gjerne på sosiale medier. Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud.


BakeKompis er Godt Brøds hyggelige kundeklubb. Men ikke bare det: v i som jobber i Godt Brød lytter til gjestene våre. Som Bakekompis blir du derfor invitert til å teste nye produkter hos oss.


Vi kaller det Bakekompis-frokost. Tinghuset er vår egen kundeklubb som passer for deg som er enige i at Hjemmet er hjertet i livet. Strømmen Storsenter er Norges største kjøpesenter med 2butikker, virksomheter og spisesteder, kun min fra Oslo og min fra Gardermoen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg