fredag 13. september 2019

Kort ullkåpe

Se mer i vår nettbutikk. Kjøp sesongens nye klær hos Jean Paul. Sendes med ekspressfrakt hjem til deg - se mer her! Sjekk ut kort ullkåpe. Deilige og varme ullkåper til enhver anledning.


Pakk deg inn - finn din favoritt her!

Klassik eller årets trend? Fri frakt over 6kr. Ullkåper fra kjente merkevarer. Personlige invitasjoner og kunngjøringer som du kan dele den store nyheten. Korte kåper til dame - trendy og allsidig.


Uansett, så er dette en kåpe som ikke er like lang som de vanlige kåpene, men de er like elegante og anvendelige likevel. Velg mellom vatterte, korte kåper, korte ullkåper og andre lange jakker med vattering eller ullstoff. Flere av de korte kåpene våre har praktiske lommer og krage med slag som gir jakkene et moteriktig og fint preg.

Hele vinteren igjennom kan du nyte de vakre dagene med en smart og varm ullkåpe som får deg til å både se og føle deg helt fantastisk. Sort kort ullkåpe av merket Tara selges meget rimelig fordi den er noen år gammel. En kåpe er et viktig plagg i enhver kvinnes garderobe.


Med kåper kan man holde varmen året rundt, i både vind og blest, regn, sol og skyer. Kåpen rekker til midt på låret og oppleves som nett og fin i fasongen. Store svarte knapper for lukking og stå- opp krage. Vakre korte kåper for store størrelser er noe vi virkelig elsker. I nettbutikken har vi korte kåper i størrelser fra til 66.


Kle deg med stil i jakker fra ZARA. Se bomber jakker, skinnjakker, saueskinnsjakker, pels- og fuskepels jakker til dame. Kåper er populært å bruke hele året og finnes i mengder av ulike modeller og materialer. Vi har tynne, tykke, lange, korte og fargeglade kåper og frakker av høy kvalitet. Finn drømmekåpen som passer nettopp deg: kanskje er det en dresset kåpe til jobben, en tynnere for sommerens spaserturer eller en varmere variant for kalde vinterkvelder?


KORT ULL KÅPE ONLY 95kr. Prøv vår ullkåpe med belte over en lett skjorte, culotte-bukser og høyhælte ankelstøvletter. En ullkåpe til dame er et klassisk og stilrent valg.


Den lette og varme kåpen passer også godt som overgangsjakke i det norske vårværet.

Denne typen ullfrakker til damer er laget i et lett materiale, og er ikke så varme som vinterversjonene. Ulljakker, enten det er en kort jakke kort kåpe eller en lang og elegant ullkåpe er ikke bare et plagg. Både lange ullkåper til damer og korte jakker til dame er klassiske plagg med en lang historie, og den forandrer seg fra år til år og fra sesong til sesong. Blant alle våre ulike kåper til dame.


Det er en investering. Hos VILA finner du både den klassiske ullkåpen , den varme parkasen med dun og den feminine vårkåpen – kort sagt tilbyr VILA kåper til enhver garderobe og. I en ullkåpe eller ullfrakk er du moteriktig hele vinteren. Velg en varm parkas, en pen ullkåpe eller en myk dunjakke. Enten du trenger en kort kåpe som passer til sommerkjolen din når temperaturene faller, eller du ser etter overgangsjakker som kan brukes gjennom det meste av sesongen, kan du være sikker på å finne alt sammen her.


En stilig kåpe er uunnværlig, enten det er vinter eller sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg