torsdag 12. september 2019

Montere mdf takpanel

Montere mdf takpanel

Kjøp Billig Takpanel Mdf. MDF -takbord fra Opus med not og fjær. Pakken inneholder plater. Film som viser hvordan du legger panel i taket med slisse til skult elektrisk anlegg. Vær nøye med skjøtene og bordlengden og sjekk fugene.


Ved rehabilitering kan panelet monteres direkte på eksisterende tak. Dersom takpanelet er lagret kal bør det akklimatiseres i rommet det skal mon-teres i, ca. MegaFlis har et stort utvalg av tak- og veggpanel i MDF. Vi har flere størrelser og panel i forskjellige farger.


Tak- og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp. Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Det er flere fordeler med panel.


Festes med selvborende skruer eller kramper skjult i underkant av not, se fullstendig monteringsveiledning. Tenkte å benytte ferdigmalt mdf takpanel. I taket vil langsgåedne panel øke lengdeinntrykket av rommet, mens tverstående gir motsatt effekt.


Liggende panel på veggene virker dempende på takhøyden samtidig som rommet virker bredere og lengre. Stående panel gir motsatt effekt. Matt først ned platene for å bryte lakken som er på platene. Så anbefaler vi å bruke to strøk av akryl interiørmaling (vannbasert) for å oppnå et flott sluttresultat. Hvis du er alene om å sette opp takpanel i hele lengder, kan du lage deg en “tregaffel” som du trer inn over det panelbordet som skal settes opp og f. På den måten henger bordet fast, og du kan arbeide forholdsvis fritt.


De velkjente Focus mdf -platene fås nå med en helt ny og lekker overflate. Veggplatene er spesialmalt, slik at overflaten får en helt ny finish som ligner penselstrøk. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.


MDF -plate for bruk i tørre rom. MDF TAK VÅTROM godkjent for rom med høy fuktighet. Kan også brukes på vegg. For panelbord bredere enn 1mm, bør benyttes spikrer i bredden av bordet. Det anbefales å benytte dykkertspiker som minimum utgjør ganger paneltykkelsen.


MDF panel spikres skjult i spikerfalsen - bruk gjerne kramper. Bjertnæs ekslusiv kvistfri forutsettes også montert ved skjult. Best resultat oppnår man om endeskjøtene limes. Du gjør jobben selv på noen timer, og ingen spesialverktøy er nødvendige. Juster bredden på første panelbord iht.


Ellers kan man gjøre en estetisk vurdering på hvilken side man oftest ser panelet fra, og hvordan skjøten blir minst mulig synlig i forhold til det. Er riktignok ikke noe stort problem med mdf i forhold til vanlig trepanel, så spørs om det er bryet verdt. Det får være din avgjørelse.


Panelbordene er enkle å montere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg