onsdag 18. september 2019

Jotun kalk

Stort utvalg av Kalk. Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk.


Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks.

Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Denne har vi jobbet med i lang tid for å få akkurat de perfekte fargene.


Endelig er dagen kommet! LADY Minerals tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte.


Den rejerte fra sent på nittitallet og helt frem til bare et par år siden.

Det kan vi kalle en varig trend. Og høyst trolig vil denne være. Nå er det kalk som gjelder. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Populære greige farger som f. Lady Minerals skaper vakre kalkede vegger med et unikt fargeuttrykk. Gjør det enkelt å skape effektfulle og personlige vegger. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun ,. Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk , mens karmene rundt åpningen mellom de to rommene er Diskret. For sikkerhetsskyld Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Trenger hjelp til å finne et NCS nr hos dere som trappesnekkeren vår skal bruke, han bruker en annen type maling, men vi bruker jotun på vegger, tak ol.


Blandingen er ikke mer mystisk enn at den består av kalk og naturlige fargepigmenter. Det uperfekte har tatt over for den stramme minimalismen. Det skal se litt tilfeldig ut, hjemmene våre skal uttrykke liv og personlighet.


Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling, men kanskje ikke på alle veggene.

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg