tirsdag 17. september 2019

Solskydd bil framruta

Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Ett vadderat skydd för vindrutan som effektivt reflekterar och isolerar mot sol och värme på sommaren samt skyddar mot snö och förhindrar isbildning på vintern.

Solskydd till din bil. Solens strålar kan vara störande även för den som sitter i baksätet. För att undvika solstrålar rätt in i bilen kan du skydda dig på olika sätt. Dels via ett klassiskt solskydd (som du ofta fäster med hjälp av sugproppar) och dels via en solskyddsfilm (solfilm) som du helt enkelt sätter fast direkt på rutan. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Ett praktiskt solskydd som du sätter på insidan av framrutan för att förhindra att solen ligger på och värmer upp bilen under sommarhalvåret. Viks lätt ihop när du inte använder det.


Sommar med orginalkvalitet.

Upp till lägre pris på Reservdelar Biltillbehör hos Skruvat. Frånsett att mattorna var lite krångliga att fästa och att sugkopparna hade tendens att lossna vid stark solvärme, så var effekten riktigt dålig. SunShade är ett specialanpassat solskydd för vindruta och fönster som skyddar ditt fordons interiör mot skadlig ultraviolett strålning. Dess smarta design hjälper till att hålla de invändiga temperaturerna låga under sommaren eller så kan det vändas och användas för att förhindra frostbildning under vintern. Observera att vi även säljer färdigskuren bård till vindrutan till de allra flesta modeller.


Kolla in din bil i shoppen eller kontakta oss för mer information. I princip alla behöver sannerligen det till de sysslor de måste varje dag. För att skydda barnet mot solens starka strålar när det sitter i bilen kan man enkelt fästa detta solskydd på insidan av rutan.


Vi har isoleringsmattor till din Fiat Ducato eller husbil. Köldinsläpp och kondens på vindrutan är ett stort problem. Vi erbjuder ett antal isoleringsmattor och. Ihopvikbart solskydd för framruta. Urfasat för backspegeln.


Med ett solskydd i framrutan behåller din bil en svalare temperatur under varma dagar. Tack vare att solskyddet hjälper till att hindra solens strålar från att värma upp kupén, behåller både luften och interiören en behagligare temperatur under varma dagar. Vår solfilm är formbar och levereras 1 färdigskuren till din Bil. Skaffa enkelt tonade rutor till din bil med denna solfilms sats! Vi kan även leverera bakrutan i en hel bit, observera att monteringen är svårare.


Välkommen till Kina bil solskydd.

Varför ska jag tona rutorna på min bil ? Tona rutorna på en bil gör man främst för att skapa solskydd. De flesta tänker nog att man tonar rutorna på en bil mörka för att man vill ha en cool look på bilen men en mörk solfilm gör även att man får en svalare bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg