onsdag 11. september 2019

Slett tak inne

Slett tak inne

Velkommen til Kensaq. Finn slett tak inne i dag! I så fall kan takplatene jevnes ut med sparkelmasse og armeres med en tynn underlagsduk. Det finnes mange ulike typer tak , som slette tak , takplater, panel eller ferdigmalt takpanel i MDF.


Les også: En hvitmalt himling vil løfte taket og visuelt gi inntrykk av at rommet er større. Slett tak gir et minimalistisk og stramt preg på interiøret. Hvis du har platetak fra før, er det en liten jobb å få taket slett. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering.


Var ikke så nøye med researchen da jeg bestilte takgipsplater fra Byggmax. Har også skrudd de opp i taket uten å lese i forumet her at det blir vanskelig å få slett tak med de. Det jeg lurer på nå er om det enkleste for å få slett tak er å sparkle skjøtene og skruehullene, for deretter å legge Jotun Slett vegg forgrunnet i taket. Jeg har selv tak -ess i stuen, og ville helst hatt slette tak.


Slett tak inne

Men da vi pusset opp, fant jeg ut at takene ble greie nok med et nytt strøk maling og investerte heller litt mer i veggene. Lykke til med takvalg og arbeid. Strekktak gjør det enkelt å pusse opp innertak eller senke tak for montering av spotter i taket. Man slipper sparkling, pussing og maling da montering av strekktak er rask og støvfri. Ved bruk av strekktak får man et fint og slett tak , og med sin korte installasjonstid er det et raskt og effektivt alternativ til gips, takplater eller paneltak.


Endelig kan vi snart si farvel til sprekker langs kantene, tak ess og spot skinnene som sto her da vi flyttet inn. Noen som har erfaring med å sparkle skjøtene i taket? Vil det sprekke dersom vi ikke legger duk? Men plater beveger seg en del og fugene vil lett sprekke opp.


Slett tak inne

Dessuten blir det nærmest umulig å få samme struktur på sparkel som på plater, noe som vil synes svært godt etter at taket er malt. Etter ferdig sparkling og pussing limes underlagsduk (for tapet) opp med vanlig vegglim. Har et grusomt malt panelet tak i stua.


Jeg skal legge nytt, og har veldig lyst på slett gips. Problemet er bare at jeg hører om at gips sprikker, at skruene etterhvert blir synlige osv. Av den grunn vurderer jeg tak -ess som var veldig inn på 80- tallet (ikke de med tre struktur). Når du skal velge takplater. Et perfekt tak er pent å se på uten skjemmende merker eller spor etter ujevn maling.


Resultatet blir et pent og varig tak , som du kan ha glede av i mange år. Ikke ta for store felt om gangen, toppen bredder på to meter. Gjør ferdig hele bredden med påføring og sletting fra gulv til tak før du fortsetter med neste bredde. Ta bort overflødig sparkel fra den store sparkelspaden med en mindre sparkelspade. Gjenta til veggen er slett.


Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller. Mulighetene er mange når det gjelder innvendig kledning til vegger og tak. Vi har tatt en nærmere titt på de forskjellige løsninger. Det er frustrerende å male et slett tak. Uansett hvordan rullen føres blir det striper, skjolder og skjemmende skjøter.


Slett Vegg med Arbor Klikk mikroskjøt er det riktige valget, hvis du ønsker å unngå sparkling, pussing og malingssøl. De virker slette på veggen ved normal betraktningsavstand. Platene er et godt alternativ for deg som er ute etter det slette uttrykket og du får et pent og varig resultat. Tips til de som ønsker slett tak hvor det er montert takplater.


Malte tak fuges med en overmalbar elastisk fugemasse mellom tak og listverk. I stua vår, som er ganske stor, er. Hvorfor er de fleste innvendig tak hvite? Ett hvitt tak gir en jevn spredning av lyset og er nøytralt mot veggfargen i rommet.


Slett tak inne

Les mer hos Beckers Maling. Hvit panel til taket inne i hytta. Prata med våra säljare direkt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg