mandag 9. september 2019

Klistremerker på rull

Klistremerker på rull

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Pris fra 9- Gratis frakt. Etiketter på rull er den enkleste og mest kostnadseffektive måten å merke produktene og pakkene dine på. Disse etikettene på rull er også perfekte til å dele ut på arrangementer. Velg blant en rekke ulike former, størrelse og materialer.


Varig, permanent lim. Velegnet for såvel manuell montering og etiketteringsmaskiner. Når du kontakter oss vedr. Trykket blir da laget i CMYK farger. Skal du ha laget mer enn 10.


Vær oppmerksom på , at transparente klistremerker kan lages med bare svart tekst - du kan ikke laste opp egen design. Våre store, selvklebende klistremerker på ruller er veldig holdbare. Med våre forskjellige folier og formater er dette mulig på en enkel måte.


Om der er PVC-folie for store klistremerker , strukturpapir for runde klistremerker på rull , selvklebende papir for adresseetiketter eller Stafix, den elektrisk oppladede og selvklebende folien for statiske klistremerker vi har det riktige materialet for enhver anledning. Halvblanke, av papir. Multiplikasjonstabeller i sett med tabell 1-10. Plasseres på vindu eller andre glatte iverflater. Kun statisk montering uten lim.


Dersom det ikke fester oredentlig, vask bort støv og skitt med vann og monteres på nytt når det er tørt. Stimulerer læring av amtematikk, fargelære og samarbeid på en morsom måte. Selvklebende etiketter på rull er en praktisk og rimelig løsning dersom du skal ha et stort antall klistremerker – ofte fire- eller femsifret antall – for reklamebruk eller merking av emballasje og produkter.


Inplastor produserer etiketter på rull i flere variasjoner – med forskjellig holdbarhet avhengig av behov. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon! Klistremerker med kort leveringstid og imponerende trykkkvalitet - Hos Konsis Grafisk. Hos konsis kan vi etterbehandle samtlige av våre klistremerker med 3D spotlakk og ulike folier.


Etikettene kan også produseres i kvaliteter som polyester, aluminiumsfolie, silke og metallisert papir. Store selvklebende klistremerker. Vi har fjernet det overflødige papir rundt etiketten (både på rull og ark).


Klistremerker på rull

Merk og organiser produktene dine med klistremerker. Vi leverer de fleste typer etiketter og klistremerker. Både på ark, skjært ut i forskjellige former og på rull.


Vi kan levere klistremerker til blant annet produkt- og verktøymerking, industri og offshore, reklame, russ, matproduksjon og mye mye mer! Kvalitet etter ønske, rask leveringstid – sendes over hele Norge! Hos oss er det samme pris, enten du ønsker merkene levert på rull , i remser, i ark, oppdelt – du bestemmer selv! De kan også klistres på vaskeanvisningslappen i klær, men vil ikke feste like godt på tøy som strykemerker.


Klistremerker på rull

Les mer alt som bør merkes med navnelapper. Fine til å merke klær og andre tekstiler med. Still strykejernet på høyeste varme, uten dampfunksjon.


Stryk kun tekstiler som tåler stryking ved høy temperatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg