fredag 13. september 2019

Rom123 tv2

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!


Norsk interiørprogram som har som mål å hjelpe alle interiørinteresserte seere til å skape et levende og personlig hjem – uten at det koster skjorta!

Nå skal designer Thilde Rosén-Lystrup. Tine og Ole bor på Carl Berner i Oslo sammen med sønnen Mikkel. Etter at de flyttet sammen har stuen blitt overfylt med saker, og de blir ikke enige om hvordan de.


Med TV Sumo ser du alle TV 2s kanaler, Premier League og de beste seriene før de vises på TV! På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. TV, episode – Cecilia og Mathias.


Se rom1på TVSumo Hjemme hos.

Slik bor den norske designeren. La deg inspirere av det nyoppussede funkishuset. Norges største magasinvarehus. Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag!


Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Det nye nettstedet rom123. Ved hjelp av videoer og bildeserier kan brukeren stupe inn i et mylder av inspirasjons- og nyttestoff – noe av det er oppfølging av stoff fra TV og magasin, noe er spesiallaget for nettet – til sammen utgjør det en herlig godteripose for alle interiørinteresserte, forteller Vestad. Nå kan du få et glimt av den nye TV-serien til rom1, som sendes på TVLivsstil i høst!


I klippet får du møte de fantastiske. Case: Inger Anne og Nicolai. Mange sliter med å finne de gode løsningene i sine hjem fordi de har ulik stil. Vi møter de som står fast eller er uenige om. Kanalen lanseres med tre nye norske livsstilsprogrammer.


FML, Kjære Mamma og Rom1kommer allerede i premiereuken. I dagens fragmenterte mediebilde er det viktigere enn noen gang å være tydelig. TV livsstil vil få sin helt egne personlighet og den blir tydelig igjennom en omfattende satsing på unikt norsk innhold.


Har dere et rom dere synes er vanskelig å innrede - eller en spesiell interiørutfordring i hjemmet deres?

Nå kan du være den som får eksperthjelp av oss - i tillegg til noe økonomisk støtte til prosjektet. Få en smakebit på TV -programmet rom1som sendes på TV Livsstil i november og desember. Produktinfo og fargekoder fra 3. Her finner du oversikt over alle produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg