onsdag 4. september 2019

Sort spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene.

Finn spisebordet som passer deg. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det.


Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Somerset spisebord ø1- Sort. Moderne spisebord med lekre, solide kryssben.

Skip to the end of the images gallery. Kjøp Svart spisebord hos Trademax. Spisebord til alle hjem og stilarter. Det tradisjonelle spisebordet har blitt til et multifunksjonelt møbel som brukes i mange sammenhenger og til mange aktiviteter. Her kan man enkelt få samlet familie og venner rundt et mer sosialt bord.


Flotte kjøkkenbord gjør middagen til en fest. Du kan også velge mellom kvadratiske, rektangulære, ovale og runde spisebord i forskjellige materialer og design, slik at du finner det spisebordet som passer din personlige stil. Møbler og interiør på nett!


Hurtig levering over hele landet! Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos oss har vi et stort utvalg av spisebord til meget god pris. Et rundt og moderne spisebord med et stilig kryssben understell.


Bordplaten har en foliert overflate med imitert. Bordet er sortmalt og har elegante og stødige ben. Sort rundt spisebord med lekre messing detaljer.

Er du ute etter et bord som ingen andre er dette bordet for deg! De lekre messingdetaljene, kombinert med det sorte , gir et ekslusivt og unikt preg. OBS kan forekomme forsinkelser! Designed by Signe Hytte Velg blå, sort eller hvit utførelse i kom. Tspisebord hvit laminat plate-uttrekk.


Sort spisebord med messing detaljer fra Nordal. Det sorte kombinert med de lekre messing detaljene gjør at bordet fremstår unikt og enestående. Et bord med et eksklusivt preg! Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Vi har en model til deg, som leter etter et bord i svart høyglans, enkelt romantisk eller et svart bor hovr benene er i tre.


Kort sagt, vi har det spisebordet sort , du leter etter. Svarte spisebord er alltid populære Det svarte spisebordet er lett å renholde og vedlikeholde. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass.


Skal dit nye spisebord være rundt, ovalt med udtræk eller? Hvad enten det nye spisebord skal placeres i din spisestue, stue eller i dit køkken, så har vi et bord der passer ind. Vi har store og små spiseborde og spiseborde der kan forlænges med udtræk, så der kan blive plads til alle dine gæster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg