onsdag 11. september 2019

Peissett jula

Vi har merkevarene til lave priser. Prisløfte på alle identiske varer. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Prisgunstig peissett fremstilt av stål, settet inneholder askebørste, peiskrok, askespade og stativ.


Bredt utvalg i tilbehør til ovner og peiser. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Peissett med tilhørende redskaper.


Med våre peissett holder du det rent og fint rundt peis, ovn og kamin. Svarte, stilrene redskap i metall som er hardføre og beregnet for å brukes til sot, aske og rusk fra veden. Settene består av børste og spade, og noen inneholder også vedhake og tang. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


Varene sendes vanligvis innen 2-dager. Med unntak av høytider, som f. Se det fulle sortiment på ett sted. Hva med et praktisk peissett fra Invite? Nymalte flater gjør en stor forskjell.


Hos Jula finner du maling til de fleste prosjekter – naturligvis til lave priser. Velkommen til oss på Jula ! Oppdag hva vi kan tilby deg! Stilrent peissett i svartlalkkert stål. Tang, skyffel, vedhake, kost og gulvstativ.


Velg riktig varmeovn. En panelovn som henges på vegg? Eller en ovn som kan flyttes fra rom til rom eller sone til sone? Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Ved stativ fra Jula selges. Tips: Når du beveger deg ute på glattisen på vinteren er det. Kløyv, stable og få ut maksimalt ut av vedfyringen i vinter! Alt for hjemmefiksere til.


Justerbart vedstativ i pulverlakkerte stålrør. Eller kan du klare deg med en Biltema-slegge til 2kroner (kilo)? Fyrer du så mye i peisen at du trenger et tredelers peissett fra Hamre - som koster 7kroner hos Maxbo? Eller vil du ha like stor nytte av et firedelers peissett til 2kroner hos Jula (forøvrig på tilbud til 1kroner i skrivende stund)? Her hos oss finner du alt fra peissett til ovnsrør, til bjørkeved.


Bestill enkelt på nett og hent i din nærmeste butikk. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Stort utvalg på nett og i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg