torsdag 26. september 2019

Kildesortering jula

Kildesortering jula

Kildesorteringsbeholdere av høyeste kvalitet i flere størrelser. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti!


Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Praktisk beholder som er perfekt egnet for kildesortering , men som kan oppbevare alt fra verktøy til leker. I jula blir det ekstra mye emballasje i norske hjem. Ikke bare er det en utfordring å bli kvitt all søpla, men både gavepapir og plastemballasjen rundt gaver utgjør en ekstra miljøutfordring i jula.


Dunker og beholdere til kildesortering , søppelsekker og stativ, pedalbøtter og papirkurver - her finner du det du trenger til å sortere avfallet, før du tar det med til miljøstasjonen. Visste du forresten at vi har utviklet biologisk nedbrytbare avfallsposer? Disse og mange andre produkter er deler av den bærekraftige satsingen vår.


Få tips til en miljøvennlig jul , adventskalender som gir tid sammen, sortering i julen , miljøvennlig gaveinnpakning og julegaver naturen har råd til å gi. NORDISKA PLAST KILDESORTERINGSSETT MED UTTREKK Smart sett som monteres enkelt i kjøkkenskapet. Inneholder lokk og skinner. L for matavfall og på 12L. Lokk, veggfeste og 3stk håndtak.


Finn ditt nærmeste returpunkt, informasjon om hvordan sortere ulike typer avfall, samt kunnskap om gjenvinning og miljønytte. Takk for at du kildesorterer! Julen er høytid for hygge og gode tradisjoner, men det er også mer forbruk enn ellers i året. Se utvalget og kjøp på nett i dag! Det blir det avfall av – mye mer enn ellers.


Kildesortering jula

Gjør klart for sortering av plastemballasje, papir og restavfall før gavene åpnes – så får du sortert mens du åpner pakkene og unngår samtidig at det blir mye rot. Se en julefilm sammen, lag en haug med popcorn og benk dere foran TV-en med masse puter og pledd. Kanskje middagen også kan spises i stuen denne dagen?


Filmtips: Pippis jul , Grinchen, Alene hjemme, Reisen til julestjernen, Polarekspressen, Arthurs julegaverace, Gutten og snømannen, Snekker Andersen og julenissen. Vi henter juletrær hjemme hos Oslos innbyggere i begynnelsen av januar. Du kan se når vi henter juletrær hjemme hos deg fra slutten av desember. Praktisk og brukervennlig løsning for kildesortering i hjemmet.


Kildesortering jula

Består av bøtter i ulike farger, der den grønne for matavfall har. Søppelbøtter, avfallssystem og kildesortering til benkeskapet. Finn løsningen for ditt behov hos Sigdal. Trenger du gode, praktiske løsninger for kildesortering hjemme? Her gir vi deg noen tips.


Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan bruke. Europris har et godt utvalg når det gjelder avfallbeholdere. Du får kjøpt de i butikk eller på nett. Oljega har mange ulike varianter av avfallsbeholdere.


Kildesortering jula

Det kjøres vanlige bossruter på julaften, men vi gjør oppmerksom på at gjenvinningsstasjonene holder stengt på julaften og på nyttårsaften, i tillegg til helligdagene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg