tirsdag 3. september 2019

Lage duftolje

Fyll flasken med parfyme av ditt valg. Legg også merke til hvor sterk duft olje lukt som du har valgt. Fyll resten av flasken med babyolje. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Duftolje ALVILDE mint 100ml Pr.

Jeg bruker eteriske oljer mot sykdom og ulike plager (for eksempel urinveisinfeksjon). Enten fortynnet på huden eller i en aromalampe (i en beholder over telys). Jeg har brukt dem til å lage egen parfyme også. Gir en fantastisk duft i rommet.


I tillegg til å være billig og miljøvennlig, lage din egen duft olje er også bra for gave å gi. Det kan også være en god idé for et hjem basert virksomhet. Spør dine venner og familie til å bestille fra dere de forskjellige duftoljer som passer deres smak.

Hvem vet, du kan like godt gå stort med denne hobbyen. Tilsett et par dråper duftolje hvis du vil at lyset skal dufte. Dersom du kan lage hull i bunnen av formen du skal bruke, kan du klargjøre den før du skal helle i massen. Knyt en knute i den ene enden av veken og tre den igjennom.


Var på Ullared for ikke så lenge siden og plukket med noen sånne flasker med duftolje og sånne trepinner som skal stå oppi. De lukter jo veldig godt, men samtidig ganske diskret, så jeg vil ha flere! Har du en butikk, nettbutikk eller et merke å anbefale? Hvor kjøper man sånt?


Eller lager du kanskje selv? Her er oppskrift på en oppløftende og luftrensende romspray med nellik og sitron som du kan lage. I Ung Husflid får barna lære grunnleggende håndverksteknikker, som strikking, veving, broderi eller trearbeid.


I en trygg atmosfære og med kyndige veiledere få. Gavepakning duftolje blandinger. De er svært konsentrerte og de kan virke beroligende når du skal sove, varmende når du fryser - eller energigivende når du er sliten.


Tynnes ut før bruk på huden. For å lage dekorative tennbriketter som vist her, trenger du kongler, veke og voks.

Eteriske oljer anvendes i nesten all form for naturkosmetikk og aromaterapi. Voksen er hvit, så du kan tilsette ekstra farge dersom du vil ha noe annet. Når man bruker duftolje i en duftoljevarmer har man først litt vann i skåla, og så heller man noen dråper olje i. Lære hvordan vi kan lage en enkel hudkrem. Ordet kosmetikk kommer fra det greske ordet kosmetikos, som betyr kunsten å pynte. Basis for mange kosmetiske produkter er en emulsjon, som er en kombinasjon av to stoffer, som normalt ikke er blandbare med hverandre, og som derfor danner to faser.


I dag har jeg laget en nydelig, velduftende krem som blir mitt myggmiddel i sommer. Denne kremen er enkel å lage , og den kan ha en beskyttende effekt mot mygg og flått. Da vet du hva du får, da vet du hva du smører på huden. Huden har en viktig bakterieflora som virker beskyttende.


Jeg er var for syntetiske dufter, jeg klarer derfor ikke duftspray som man kjøper. Lag din egen duftspray. Du kan enkelt lage den selv. Hell kokt vann på en sprayflaske, tilsett litt bakepulver sammen med 2-dråper eteriske oljer for eksempel med duft av sitron, appelsin, lavendel, kanel eller lignende. Et kjapt internettsøk på homemade skincare, vil generere tusenvis med gode rå forslag og tips om hudpleie du kan lage selv.


Men vær varsom råder ekspertene. Det er absolutt ikke alt du burde satse på å lage selv, noen produkter bør man uten tvil overlate til ekspertene. SJÅ VIDEO: Marit Evertsen Grimstad programleiar i FBI fikk hjelp av Hanne Finstad frå Forskerfabrikken til å lage hudkrem heilt fri frå allergiframkallande stoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg