torsdag 12. september 2019

Jotun labrador ncs

En mørk, gulaktig grå tone. En go mørk gråtone for bruk utendørs, vil oppleves som lun og gyllen. En mörk, gulaktig grå färg.


En passande mörk grå nyans för utomhusbruk, upplevs som lugn och gyllene. Kjøligere grå og blåtoner. Enkelte har stram og moderne arkitektur, kanskje med elementer av betong og stål. Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og svaberg. Da kan de kjøligere fargetonene fungere godt.


Du må nesten bare høre med leverandør om du må forholde deg til standard NCS eller ikke. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt.


Generelt sett blir alle farger oppfattet som litt lysere og kjøligere utendørs enn inne. Skal du velge safe, er gråtoner fra de lyseste til de mørkeste midt i blinken. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Disse fargene, med tilhørende NCS -koder, er ikke farger som inngår i det standardiserte NCS -systemet, men farger som inngår i Jotuns eget fargesortiment.


Det betyr at vi ikke starter med en NCS -kode for våre farger, men faktisk helt i motsatt ende! Vi i Jotun utvikler spesialfarger tilpasset våre egne produkter. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun -produkter.


Muren maler du med Jotun Premium Mur system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Alle hoved- og staffasjefargene er trygge og flotte JOTUN -farger som er nøye utvalgt av fargeeksperten hos JOTUN Farge­velger Vår fargevelger gir deg en idé om hvordan ulike farger vil se ut på forskjellige hustyper. Jotun LADY svarer: Hei igjen :-) Så enkelt er det dessverre ikke.


Selv om du har gulnet panel på hytta kan du fint få denne looken. Du må bare bruke Jotun Spesialrens for gulnet panel først. LADY Pure Nature Interiørbeis får du i mange vakre farger. Sammen med Patinagrå har de brukt fargen Labrador. Fargene er valgt fordi de er naturnære og samstemt med naturen og hyttas beliggenhet i fjellheimen.


Jeg håper også flere for øynene opp for mørkere gråsvarte beisfarger! Det kan være en tøff kontrast til våre mange hvite hagemøbler og detaljer. LAbRADOR er en dypere gråtone som er svært vakker til eksteriøret. Spennende detesaljfapårgerdører som kan bruk og utemøbler.


Egghvit og lyse, grå toner bygger opp under og fremhever den klassiske stilen. Hvis du ønsker hovedvekt av mørkere farger, anbefaler vi tidløse rødfarger eller mørke, varme gråtoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg