mandag 30. september 2019

Kilopris kobber

Har akkurat ferdigstilt nytt rør anlegg i huset, å i den forbindelse sitter jeg igjen med ca 35kg med gamle kobber rør snaus. Elektrolytisk kobber , linjetrå renset kabel, skinner, trafokobber uten papir eller andre vedheftninger og nytt produksjonsskrap av elektrolytisk kobber. Kobber som rør, plater, tynn brent tråd og 1. Fritt for lakk, bly, messing og jern. Da har jeg ihvertfall blitt litt klokere og så har jeg kanskje hjulpet en annen person til og tjene noen kroner. Regner med at du sender til min paypal konto.


Den viste kurs, er kun vejledende. Kursen stammer fra LME. Branchens førende inden for rustfrit stål.


Damstahl har i årevis været med til at højne branchens standard i Danmark – og i de senere år også i resten af Europa. Metallene blir omarbeidet til råvarer for metallsmelteindustrien gjennom sortering, pressing og klipping. Ved mottagelsen blir metallet vei sortert og klassifisert etter størrelse, innhold og type.


Opkøb af både små og store mængder metalskrot. Har du større mængder metalskrot – kontakt os, så giver vi en god pris eller se vores priser her. Kina er en sentral forbruker av råvarer som kobber.


London i morgentimene. Og rallyet kan fortsette,. Prisen steg prosent til 6. Har du med kjøp og salg av metall å gjøre, kan det være lurt å kjenne litt til de viktigste metalltypene og forskjellige legeringer.


Vi skiller mellom stål og metaller (magnetisk og ikke magnetisk). De rene metallene, det som ikke er legeringer, har høyest verdi (eks. kobber eller aluminium). Den karakteristiske fargen kommer av at kobber reflekterer rødt og orange lys og absorberer andre frekvenser i det synlige spekteret, på grunn av dets overflatestruktur.


Kan være oksidert eller malt, men ellers uten andre urenheter som messing eller plast. Innsamling Hentes inn i beholdere eller containere. Håndtering Ved mottak gjennomgår varen en visuell kontroll, og blir transportert til granuleringsanlegg. Velkommen til Brunæs Gjenvinning - Forhandler jernskrap og metaller. Vi henter, Restavfall, Bygg og anleggsmateriale, Masser, Containerutleie, i Vestfold.


Det kan fx være, gammelt tagbeklædning, tagrende, vandrør, eller kobber -legeret metaller som fx messing, bronze, rødgods mv. Vi har knowhow til at opdele skrot- kobber i de rigtige kategorier, der ud over følger vi prisudviklingen meget nøje, for altid at kunne tilbyde vores kunder den højeste pris. Metallhuset Bergsøe forhandler metall og legeringer til støperi-, elektronikk- og maskinindustrien, fremstillet av ledende produsenter i Europa og Japan.


Kobberkonsentrat selges for sitt respektive kobber innhold. Tilstedeværelsen av metaller som gull og sølv blir det betalt ekstra for hvis mengden er høy nok. Konsentratprodusentene selger et konsentrat pulver som normalt inneholder - kobber metall til smelteverkene og raffineriene.


Snittet i markedet ligger på rundt. Hvor kan det gjøres i mitt område? Mener det var en her på forumet som ønsket å kjøpe kobber for en stund siden, noen som husker?


Alufelger er det dårlige priser på i allefall. Det er såppas urent at man får bare noen småkroner for dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg