onsdag 25. september 2019

Jotun sjøsand beis

Jotun sjøsand beis

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun sjøsand beis

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.


TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som. En dempet gråbrun beis med brente terrakotta- og bruntoner.


Jotun sjøsand beis

Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg. Bruk en pensel som er lik bredden på panelbordene. Gode forbredelser er viktig for å få best mulig resultat.


For et jevnere og mindre dekkende resultat, tørk av overskytende beis med en lofri tøyfille. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


Selv om du har gulnet panel på hytta kan du fint få denne looken. Sammen med Patinagrå har de brukt fargen Labrador. Fargene er valgt fordi de er naturnære og samstemt med naturen og hyttas beliggenhet i fjellheimen. Dette innlegget er basert på et utdrag fra en artikkel i HYTTELIV hvor Nina, vår eminente fargedesigner, lagde forslag til fargepaletter til hytta. Unike, populære farger innen beis og maling.


Terrassebeis extra base gul 2. Harmoni 46- per stk Kjøp. Trebitt terrassebeisfjerner 4l 16- per fl Kjøp. Jotun Panellakk Lysner gulnet panel.


Jotun sjøsand beis

Type treverk og dets egenfarge er også avgjørende. Jeg vil ikke male innvendig, da jeg synes en hytte på fjellet skal ha naturell vegger, og med beis beholder man den naturlige looken synes jeg. Jeg for min del tror jeg vil gå for lys beis , for hytta vår har små vinduer, og da er jeg redd det blir for mørkt med mørkere beis. Vinduskarmene og lister, skal males. Skal du velge safe, er gråtoner fra de lyseste til de mørkeste midt i blinken.


En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Det er derfor lurt å teste ut fargen på et lite område først, sier Tonning, som også har erfart at det lønner seg å teste ut fargen under ulike lysforhold for å være sikker på at man får ønsket farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg