mandag 14. januar 2019

Tynne plater

Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff. Her kan du finne alt fra betong, rust, trestruktur og metall til skinn med og uten strass, pels og mye mer… Dekorplatene fra disse leverandørene passer perfekt til de fleste prosjekter fra offentlig til privat og fra stort til lite. I Horten finner du vår produksjonsbedrift for bånd og tynnplater av kaldvalset og belagt stål. Veggplatene er kun mm tykke, og det gjør det mulig å montere inn mot lister.


Når du skal pusse opp, sette opp en hylle eller en benk, trenger du en plate.

Det finnes mange forskjellige typer plater og det er ikke alltid like enkelt å velge riktig plate til jobben. Plater av samme type som bakplatene i skap fra IKEA får du kjøpt på Ski Bygg, trelastavdelingen. De har en glimrende sag og kan lage akkurat størrelsen du trenger. Men slike bakplater er svært tynne (kanskje rundt - mm) og er ikke sterke nok som hylleplater i brukbar bredde.


Veggplaten har en dyp v-fuge og har matt overflate, noe som gir den et eksklusivt preg. Helmatt eksklusiv overflate. Har du lyst på en ny farge på veggen eller bygge et hjemmelaget bord?


Maxbo tilbyr et stort utvalg av plateprodukter til ditt byggeprosjekt.

Arbor leverer et komplett program av sponplater, MDF- plater og baderomsplater:Baderomsvegg du enkelt monterer selv, ferdigmalt vegg og faspanel og ubehandlet veggpanel i spon i moderne farger, veggplater ferdigmalt og ubehandlet i MDF med dype profiler, mm dekorplate for oppussing, veggpanel du kan legge horisontalt eller diagonalt. Trenger tynne plater til bruk inni campingvogn. Litt dyr den fineren som er ment til modellbygging :) Kanskje det er noen andre billige og tynne plater en kan bruke?


På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk. Se hele utvalget på IKEA. Platene er slisset på ene siden og det blir utrolig stivt når du laminerer sammen to stk. Prisen er ganske stiv med ca 6kr pr plate (120x240). Har ikke brukt dette selv, men er inne på tanken om å lage et litt uvanlig design med disse.


MDF- plater er mer komapkte enn for eksempel sponplater og den finere materialstrukturen gjør det mulig for eksempel å frese kanter og tilpasse treplaten på samme måte som med massivt tre. Trebetongplaten brukes ofte til akustikkregulerende tak. De er typisk laget av tynne spon av nåletrær, som er bundet sammen med sement. Arbor Panel Dekorplate er laget spesielt for oppussing og rehabilitering. De egner seg like godt til montering på vegg av spon eller andre trematerialer, som på vegg av gips, mur eller puss.


Hos MAXBO finner du det du trenger til ditt byggeprosjekt. Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for montering. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Problemet er at varmen i dekket går like mye ned som opp og vi må dermed isolere undersiden av dekket.

Hvis vi ikke har noe varmeavvisende men kun benytter isolasjon så vil vi ikke få noe effekt. Da tenkte vi å legge en slik plate først, på undersiden av betongdekket, før vi isolerte å la ny himling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg