onsdag 16. januar 2019

Putetrekk 65x65 ikea

Putetrekk 65x65 ikea

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Putetrekk 65x65 ikea

Se hele sortimentet her! Enkel og billig handel på Cellbes. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Puten er ideell når du skal lese på sengen, siden den dekker hele ryggen.


Den skjulte glidelåsen gjør det enkelt å ta av trekket. Passer til puter 65xcm. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer.


De dekorative knappene trukket med tekstil gjør det enkelt å ta av putetrekket. Bomull er et mykt og lettstelt naturmateriale som kan vaskes i maskin. Alle lenker til IKEA. Gå til hovedinnholdet. Våres putefyll er med førsteklasses og anti-allergisk fyll.


Derfor er de behagelig for enhver hud og beholder deres form. Putevar i mer bærekraftig bomull og putetrekk i lin. Kjøp putetrekk på ikea. Täglich bis zu Sparen!


REM putetrekk fra eksklusive italienske Society. Mastice er en vasket, lysegrå farge. Stoffet er vevet i en spesielt tynn lintråd som gir trekket særegen mykhet, samtidig som det bevarer det ikoniske vintage utseende. Simply Cotton Silver Grey Et enkelt, rimelig stoff i 1 bomull.


Denne myke, lett børstede bomullen veier mindre enn vår Panama Cotton og er ikke flekkbestandig. Washed Linen putetrekk 65xmørkegrå – Tell Me More. Ta en titt på våre slitesterke putetrekk i god kvalitet til fordelaktige priser! Frisk opp med et par fargerike putetrekk.


Putetrekk 65x65 ikea

Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt. Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. Plum er en mørk lillafarge. Societys kvalitet er helt fantastisk, og disse putetrekkene er en investering.


Trekket lukkes med lomme på baksiden. Society selges kun i vår fysiske butikk på Bislett. Her kan du kjøpe fyllpute til putetrekket. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler.


Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg