fredag 18. januar 2019

Søvntrener lampe

Søvntrener lampe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Søvntrener lampe

Denne Miffylampen er like fin med og uten lys. Dimmer på lampen slik at den også fungerer som en nattlampe. Zazu Søvntrener Sam, hvit. Pris- og produktinformasjon.


PAM er en kombinert nattlampe og søvntrener med trådløs høyttaler. SAM søvntrener og nattlampe. Små barn har ikke samme begrep om tid som voksne har. Deres dag begynner når de åpner øynene sine, og slutter når de lukker. Pam fungerer også som søvntrener og forteller ditt barn med farge om det er tid for å stå opp eller om det er for tidlig.


Søvntrener lampe

Når lampen lyser oransje er det minutter. Den kan brukes som nattlampe fra barnet er nyfødt og så som søvntrener for å lære barnet når det er på tide å stå opp og når det fortsatt skal ligge i sengen. Vi vil gjerne høre fra deg! Er du ute etter en søt og morsom nattlampe til barnet ditt? Vi har et kjempeutvalg av både lekre og morsomme nattlamper med praktiske funksjoner!


ZAZU Sam er en søvntrener , nattlampe og klokke. Lys på barnerommet om natten er helt nødvendig for mange barn. Pingvienn Pam lyser trygt med sitt beroligende lys og kan spille vuggeviser eller godnatthistorier via bluetooth når det er leggetid. Fabian Flow søvntrener for barn Drømmer du også om en god natts søvn – uten barn i sengen?


Søvntrener lampe

Søt sopp-nattlampe i LED Lades med micro-USB som følger med Myk silikon oppå, hardplast under Skrus av og på ved å trykke på toppen Tre ulike styrker i. Søvntrener : Fargen på lampen forteller barnet når det er OK å stå opp, oransje forteller at det er minutter igjen, grønt betyr at nå er det på tide å. Vansker med å opprettholde søvn foreligger dersom barn 1-år gamle har mer enn oppvåkninger (som signaliseres til foreldre) per natt eller når barn som er 2. Les tester og omtaler før du kjøper. Når barnet skal sove spiller den godnattsanger via bluetooth samtidig som den lyser med sitt lune lys. Når det er morgen fungerer den som en søvntrener som hjelper barnet ditt ved at den endre farge som gir signal om at det er tid for å stå opp (eller om man må vente litt). Når det er på tide å sove, kan du bruke Pam til å spille en godnattsang gjennom Bluetooth, mens den har på sitt beroligende lys. Pam hjelper deg og barnet ditt til å sove godt hele natten lang.


Tidlig om morgenen fungerer Pam som en søvntrener ved å bytte farge for å vise når det er på tide å stå opp (eller vente litt lenger). Elli er en vippeleke som også er en nattlampe. Tenn eller slukk lampen ved å vippe på den. Velg din favorittfarge ved å klikke på knappen.


Velg mellom fargene: hvit, oransje, rø rosa, blå, turkis, grønn eller flerfarget. Den stilles inn på tiden den skal skifte mellom bildene. Den fungerer også som en vanlig digital klokke og som vekkeklokke. Produktet kan brukes til nyfødte også, da man da bruker den som nattlampe.


Lampen har tre styrker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg