tirsdag 29. januar 2019

Små glass med skrulokk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.

Elegant glass med krage 340ml. Dimensjoner: Høyde 92mm, Diameter 77mm, Høyde e. For å gjøre det mer oversiktlig og ryddig i matskapet og kjøleskap kan man oppbevare matvarer på krukker, bokser eller flasker. Rettkantet innside gjør det enkelt å få produktene ut av glasset.


Europris - Mer til overs! IKEA - KORKEN, Krukke med lokk, klart glass , Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget syltetøy. Den aromatette forseglingen bevarer matens smak og duft lenger.


Vask produktet før første gangs bruk.

Ekstra gummipakninger kan kjøpes separat. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? The document has moved here. Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk.


Hva skal du bruke dem til? Bruker du glass med skrulokk kan du trykke lett på toppen etter at. La oljen boble så vidt, det vil si ay små luftbobler skal komme sakte til.


Jeg mener jeg har kjøpt små glasskrukker med skrulokk på jernia. Slaghåv er en kraftig. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti.


Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Praktisk, liten krukke til f. Både krukke og lokk av glass. Patentlås og silikonring gir tett lukking.

Vedlikeholdsråd Dersom du vil sterilisere produktet med kokende vann bør det forvarmes med varmt vann. Utsett ikke glasset for plutselige temperaturendringer (maks. °C) siden det da kan sprekke. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Book en interiørdesigner.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Noen som har forslag til hvor jeg kan få tak i det? Smarte oppbevaringsløsninger.


Nærmeste søstrene grene har ikke. Alle våre glass og plastbeger og spann er av næringsmiddelgodkjent type. Noen glass har fått ny pris, dette vurderes fortløpende ved nye innkjøp.


Samme glass brukt til syltetøy, urter eller annet vil ha en annen vekt. Honning har egenvekt (i forhold til vann). Disse søte glasskrukkene måler 5cm x 5cm og er perfekte til å sette ved hver kuvert. Heng en liten tag på hver, så har du en fiks ferdig bordkortholder som du kan legge noen små gode overraskelser i til hver gjest. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Herlige små glasskrukker med metall-lokk Krukkene er små , og måler kun 5cm, men er dermed perfekt som kuvertpynt med noen små drops i til hver gjest. Den har to mulige posisjoner, enten står den oppreist, eller vendt på skrå mot bordkanten. Om ønskelig kan det også festes bånd rundt dem, slik at de fungerer som de søteste bordkortholderne gjestene noen gang har sett. Små glasskrukker med lokk - 5cm.


Brun glassflaske 1ml med DIN mm halsåpning. Alle kapsler, spray og pipetter med DIN. Pipette med sort kapsel og gummi som passer til ml glassflaske med DIN mm åpning Til. Glassflaske brun 1ml.


Også supre å pynte med f. Ett biffkrydder med chili, ett fiskekrydder med blant annet dill, og ett krydder til pizza og pasta uten salt. Weck glass er av høyeste kvalitet og inneholder ikke. Plastfigurer Limpistol Spraylakk Plasthansker Papp. Lim fast små figurer på toppen av lokkene.


Vi har blant annet silikonlokk , universallokk , glasslokk og kobberlokk. Plastbokser og glass med stor åpning, plastesker med lokk. Størrelse: hmm, Ømm med mm åpning.


I dag lages glassene i utlandet for å holde prisene nede, men kvaliteten er like. Lekkert glass for ditt plukkselv blåbærsyltetøy 5L. L klart glass med skrulokk til sylting av bær og grønnsaker. Ha lokket på i begynnelsen for at det skal bli varmt og fuktig for de små.


Norgesglass eller syltetøyglass er også fine som små drivhus. Runde innsamlingsglass i klar plast med skrulokk. Egnet for oppvaskmaskin.


Med fokus på produkter som omhandler alt til pallen, kan vi i tillegg tilby et bredt produktutvalg innenfor kartong, metall og enkle pakkemaskiner. Nordic Pack er Norges ledende grossist innen glass - og plastemballasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg