tirsdag 22. januar 2019

Oslo design fair åpningstider

Reserver ditt Hotell i Oslo online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super bilferie i Oslo med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost.


Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken. Hall C åpen for publikum lørdag 1. Du er naturligvis også velkommen i butikkens ordinære åpningstid uten.


Oslo Design Fair ønsker å fremme norsk design og industri, kunst, håndverk og arkitektur. Puolustusvoimien lippujuhla Oslossa. Kollekted by, Kuratert, Luck Oslo og EAM er Grünerløkkas nye designbutikker.


Teministeriet har vokst fra å være en lokal tebutikk til å produsere og distribuere te til hele Skandinavia fra en fabrikk i Malmø. Sett av dager og opplev flere hundre utstillere samlet på ett ste designutstillinger, aktuelle seminarer og fagprogram. Har du fått billettkode fra en av våre utstillere, kan du registrere deg gratis via linken nedenfor. Her fikk de se hvordan bedriftene jobber med innsalg av sine produkter til grossister og detaljister rundt i Norge.


Vi har sendt sjefen på Oslo design fair , men det betyr ikke at vi stopper opp! Dere vil finne oss på stand E– med ny flott utstilling. Världens största mötesplats för Skandinavisk design.


Vi gleder oss til å vise fram spennende nyheter og sesongvarer. Kom å lær om stell av bunad i vår nye brosjyre Bunad Stell, samt andre spennende nyheter. Norges største innkjøpsmesse og viktigste møteplass for design - og interiørbransjen. Feb NORWEGIAN HORSE FESTIVAL.


Oslo design fair åpningstider

Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Onsdag Torsdag Fredag Lørdag 09. Inngangen koster 2NOK og er gjeldende for alle dager.


Mine favoritter og nyeste modeller. Norske husflidhåndverkere møter du på stand B– 17! Det gir meg en ekstra god følelse å kunne sette meg ned i utemøblene mine produsert av havplast når jeg skal nyte søndagsfrokosten min på balkongen.


Oslo design fair åpningstider

Tenk at møblene mine faktisk bidrar til å hindre forurensning av verdenshavene, hurra for nytenkning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg