mandag 7. januar 2019

Blått interiør harriet backer

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Vinduet er delvis skjult av en mørkeblå gardin, og betrakteren kan bare ane at det er der.


Tilsynelatende tilfeldig lar Backer sollyset spille mot et mangfold av refleksjoner og absorberende overflater.

De blir til i hennes kombinerte atelier og stue. Harriet Backer får fornyet interesse for stillebenet og tar det for alvor opp i sin motivkrets. Blått interiør utstilt på Statens høstutstilling. Chez moi utstilt på Salon de Paris og på Statens høstutstilling.


Både i Norge og Norden regnes hun som en av kvinnepionérene innen maleri, og det er især hennes interiørmotiver og landskapsmalerier med impresjonismens fargeklang og lysbruk Backer er kjent for. Nasjonalmuseet, Oslo. Og det var absolutt ingen selvfølge.

Hun malte sakte og nøye. Maleriet viser kunstnerens interesse for dagslysets virkninger i et interiør , og er et vitnesbyrd om hennes evner som kolorist. Nils Backer starta firmaet Becker og Backer , som han etter hvert trakk seg ut av. Backers kunstnerkollega Asta Nørregaard satt modell. Vårt mål er å gi deg det rette verktøy slik at du enkelt kan finne motivene du søker.


Kontakt oss contact us slik at vi kan hjelpe deg videre. På samme måte som Claude Monet og andre franske impresjonister utforsker Backer hvordan lyset reflekterer detaljer i rommet. Nyanser av blått gjennom hele huset Boligen var perfekt for Camilla og hennes to døtre. Men da det flyttet inn en mann, måtte det skje noe – både med kvadratmeterne og den fargerike, feminine stilen. I artikkelen fra Asker og Bærums Budstikke kan du lese mer om bakgrunnen for dette bildet og.


Foreldrene var reder, kjøpmann og dansk konsul Nils Backer og hans kone Sofie. Kan det være malt ovenpå en reproduksjon av Harriet Backer. Pent rammet inn bilde. Hadde samme problemet.


Norske bondeinteriører og småkårsfolks stuer skulle etter dette bli blant hennes foretrukne motiver.

Backer produced just around 1works of art mostly based upon local themes. Her work was both slow and thorough. She was influenced by impressionism. Johannsen efter Harriet Backer. Fremstår med en lille fold.


Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet backer. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. Harriet uttalte om livet sitt slik: Før jeg var 29år hadde jeg ikke mulighet for å gifte meg og etter da, hadde jeg ikke mulighet for jeg måtte male, jeg var for begavet!


See more ideas about Painting, Female painters and Art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg