mandag 21. januar 2019

Kontaktplast panduro

Handle nå og begynn å lage! Les mer om cookies og hvordan du kan nekte bruken av disse. Brukes i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m. Vil du ta bort kontaktplasten igjen, gjør du det enklest ved å varme den litt forsiktig med en hårføner.


Hvis du fortsetter å bruke våre tjenester regner vi med at du godkjenner bruken av cookies.

Kontaktplast , selvklebende dekorplast. Kjøp online - Bauhaus. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til. Foliebutikken er Solfilmsgruppen Norge AS sin nettbutikk for handel av.


Klebefolie er noe som kan gjøre hjemme ditt helt unikt. Dekorplasten åpner for en rekke muligheter på hjemmebane! Bare se hva de har fått til i disse inspirerende prosjektene!


Det kan brukes på både møbler, vegger og tak. Norges største utvalg av kontaktplast !

Så här enkelt kan du fixa till en spegel med lite kontaktplast. Du får for eksempel kontaktplast som ser ut som både marmor, tre og betong. Det är enkelt att fästa materialet på olika ytor och det hela går. Det er kjempemorsomt og ikke så. Enkelt, kjapt og billig!


Dette får funke som en test på. Panduro tipsar om hur du med enkla medel. Silke matt overflate. Godt egnet på bruk i trapper da folien ikke har glatt overflate. Designfolie er blitt et svært populært produkt, som brukes til å fornye bl.


Det meste helt med rette Nå har imidlertid behovet for å prøve kontaktplast meldt seg, men da er jeg plutselig i villrede: Hvor fås dette produktet kjøpt? Man kan få et helt nytt og personlig preg på alt, kjøkkenbenker, skap. Mye stygt er sagt om bruk og misbruk av kontaktplast i interiørsammenheng. Det ultimate DIY-produktet til å fornye hjemmet! Med kontaktplast kan du fornye på en enkel og billig.


Gi ditt gamle lakkbord en ny sjanse! Hvor får man kjøpt folie til å ha på en benkeplate? Med litt kontaktplast kan det bli hvor kult som helst og du slipper å bruke penger på å kjøpe et nytt bord.


Selvklebende folie som metervare.

Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg