tirsdag 8. januar 2019

Takplater våtrom

Våtrom Hvis du bygger opp en ny himling på badet ditt i dag, gjør du taket mye bedre egnet til å beskytte resten av huset og motstå fukt, enn selv de beste håndverkerne kunne for bare få år siden. MDF TAK VÅTROM godkjent for rom med høy fuktighet. Huntonit ferdigmalte panel- og takplater er behandlet med hele strøk maling og lag med lakk. Disse nydelige takplatene produseres i Norge av de reneste råvarer, uten kunstige tilsetningsstoffer.


Panel i taket går aldri av moten. Du kan også velge våre klassiske, ferdigmalte takplater som himling.

Trenger du et solid undertak velger du Arbor Taktro. Gulv Vi har flere typer sponplategulv som alle er enkle å legge. Takplater og takpanel er ferdigbehandlet og spesialdesignet til å gi deg et pent og funksjonelt tak. Noen takplater er panel eller laminat, og er harde i overflaten. De er lette å tørke over med en klut, men sørg for å velge noen som ikke er helt rette, fordi det gir dårlig akustikk i rommet.


Normalt er våtrom en jobb for fagfolk, men med panelplater med innebygget membran blir baderomsoppussing også noe for hjemmefikseren. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Enkel montering med not-fjær-fas.

Platene skal spikres skjult på lekter, slik får man et ferdig tak uten etterbehandling. Huntonit takplater er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Forside Ba våtrom og rørlegger Tak på badet ByggeBolig.


Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk.


Antikk tak er en rullemalt plate som kommer i fargen Hvit, mens Brilliant tak er kostemalt og kommer i fargen Klassisk Hvit. Takpanel går aldri av moten. Masterboard egner seg spesiellt godt som underlagsplate til varmekabler i gulv og som vegg- og takplater i våtrom. Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din. Platen er spesielt egnet som underlag for kjeramiske fliser og annet dekormateriale.


Fuktutvidelse ved RH - = og platen egner seg dermed meget godt i våtrom og miljøer med ekstrem fuktbelasning. Vanligvis er det ikke behov for fuktbestandige takplater i rom med begrenset fuktighet, og vi anbefaler derfor Arbor takplate hvit som tak. Arbor Fuktbest Landbruksplater: For tak og vegg, og er spesielt utviklet for alle typer lokaler hvor det drives virksomhet i fuktige omgivelser.


Platene er fuktbestandig og kan brukes i våtrom (bad- og baskerom) unntatt i våtsonen. Vanlige reglier for ventilasjon i baderom gjelder.

Detalj Skjøteløsninger: Not, fjær og v-fuge med skjult spikring Skjøtene skal ikke limes. Spikeravstand 1mm i spikerfalsen. Alle ferdigmalte plater leveres med denne skjøteløsningen.


Veggene er i klimaklasse dvs. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg