tirsdag 15. januar 2019

Repostrapp mål

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Ta kontakt med oss dersom du har mindre eller større høyde. Husk, vi kan trapper ! Blir det flere eller færre enn trinn, legger du til eller trekker fra ca 2mm pr trinn.


Det stilles krav til en god trapp.

Det er påbudt med håndlister på begge sider av trappen. Ligger for øvrig noe høyere i pris enn de andre trappetypene. Anbefalt lysåpning: ca. Dette gir trappeløp på ca. Tuva er vist som 180° repostrapp som går over tre etasjer.


Trappa har åpne trinn og håndlist i eik, og hvitmalt underliggende vange, som gir et luftig og lekkert inntrykk. Tuva har 1mm sikkerhetsglass, håndlist 40xmm.

Da er det viktig å få riktig trinnhøyde. Vi forteller deg hvordan du kommer fram til riktig trinnhøyde ved å bruke trappeformelen. For å unngå snubling og fall bør trapper utformes med tette opptrinn og uten utspring på trinnforkant. Trapper med rette løp er enklere å gå i enn svingte trapper. Det bør derfor benyttes rettløpstrapp eller repostrapp med to eller flere rette løp.


Det kan også settes inn opp til flere trinn imellom repoene hvis breddemålet økes. Eksakte mål på alle detaljer. Detaljerte tegninger og diagrammer for alle elementer av trappen. Trappeformelen er basert på gjennomsnittlig skrittlengde.


Optimal vinkel ligger fra til grader. Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk. Tresorter: - Eik - Ask - Bjørk - Furu - Kirsebær - Valnøtt - Merbau - Annet på forespørsel.


Dører skal ikke åpnes ut over en trapp. For utendørs trapper i Norge, bør man tenke på å lage trinnene med et lite fall utover (ca. 1:50). Repostrapp Andre henseender.


Slik at vann kan renne av og ikke danne tykk is i frostperioden.

Dybden må være 2cm. Lengden av trapphullet må være minst 5cm. Se også trappemanualen fra Norsk trevare. De kan leveres i samme treslag og overflatebehandling som trappetrinnene, eller i malt utførelse. Av trappetyper kan man velge mellom repostrapp (90-graders og 180-graders), rett trapp og svingtrapp (90-graders og 180-graders).


Komfort og trygghet Trapper er skreddersydd til det enkelte trapperom, og enten det er nybygg eller restaurering, kommer Trapperingen og tar mål og gir råd om hvilken trappetype man kan ha sett i forhold til trapperommet og omgivelsene forøvrig. Vi veileder deg helt fra startfasen slik at du får de rådene og innspillene som kan være avgjørende for et godt prosjekt. Relevante anvisninger Planlegging 220.


Orienterbarhet i bygninger. Visuell oppfattelse og forståelse 220. Prinsipper og metoder for belysning 220. Denne anvisningen omhandler utforming av alle slags trapper. Det er lagt vekt på at trappene skal være gode og sikre i bruk.


Plassering av trapper har stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg