fredag 25. januar 2019

Dørmatte jula

Dørmatte jula

Benytt deg av vårt store utvalg av dørmatter. Dørmatter, matter, gummimatter, tepper, teppefliser. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet,.


Den øvre delen er laget av polyami mens den nedre delen er i slitesterk vinyl. Leter du etter en dørmatte der kvalitet og slitestyrke premieres, er dette et naturlig valg! Denne ekstremt robuste dørmatten har en real bunnplate av antrasittgrå polypropylen, brede aluminiumskanter i hver ende (hvorav den ene er faset) og kort og hardfør bust som gjør ordentlig rent under skoene. Noe lengre dørmatte som er godt tilpasset til litt lengre ganger og entreer hvor folk ofte går inn og ut. Effektiv dørmatte med riflet overflate.


Med denne dørmatten foran døren trenger du aldri mer å dra skitt og grus med deg inn i huset. Matten er utstyrt med grov overflate som effektivt skraper skitten av skoene dine før du går inn gjennom døren. Dessuten er den mm tykk og har god tyngde, slik at den ligger stabilt foran porten uten å blåse avgårde.


Hva gir vel en bedre velkomst til huset ditt enn en fin dørmatte som det står Welcome på? Matten er perfekt for å få familie og gjester til å føle seg velkommen, samtidig som de legger igjen skitten under skoene utenfor døren. Oversiden er laget av slitesterkt og hurtigtørkende nylonmateriale, og undersiden er av vinyl. Flotte og slitesterke dørmatter. Gi gjestene dine en hyggelig velkomst med en fin utendørs dørmatte.


Dørmatte jula

Hos oss finner du et stort utvalg slitesterke inngangsmatter i forskjellige størrelser, materialer og design. De kan brukes både inne og ute for å fjerne smuss og skitt fra sko og støvler. Se hele utvalget av dørmatter nedenfor. Kjøp dine favoritter hos Ellos nå! Fine tepper til gode priser.


Slitesterk jule-matte. Maskin tuftet dørmatte i Polyami med gummiert bakside. Meget høy slitestyrke og anti-skli bakside. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Dørmatte jula

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. DØRMATTE FINNTURF GRÅ 45X60CM Finnturf dørmatte i polyetylen med UV-beskyttelse. Grove buster som fjerner smuss og søle fra undersiden av sko.


Rengjøres enkelt ved risting eller støvsuging. På denne siden finner du vanlige dørmatter og matter som er beregnet til inngangspartier, både til privat bruk og til butikker, skoler og offentlige virksomheter, som trenger kraftigere matter. Gode matter i inngangspartiet gir mindre slitasje og møkk inne. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul.


Store og små varer vil leveres i løpet av henholdsvis 7-og 3-virkedager Les Mer. Mattene samler store mengder sand og vann, og den gummierte baksiden får matten til å ligge stødig. Den stopper skitten ved inngangsdøra, og hjelper med å holde resten av hjemmet ditt rent. Du finner den fineste julepynten til treet ditt hos oss - fargerikt, morsomt og nostalgisk.


Jul (170) (170) Halloween (26). Kraftig kokosmatte som ligger a.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg