torsdag 10. januar 2019

Hvit base eller klassisk hvit

Finn laveste nettpris her. Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt rene og hvite uttykk. Hvilken hvitfarge passer til hva?


Hvit base eller klassisk hvit

Bomull, egghvit eller klassisk hvit ? Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange? Her er ekspertenes gode råd! Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg. Harmonie følger med på trendene, og møter etterspørselen med å lagerføre klassisk hvit farge på mange av våre modeller – uten tillegg i pris. En hvit farge kan oppleves både gulaktig, rødaktig, gråaktig, varm eller kjølig.


En bestemt hvitfarge passer nødvendigvis ikke hos alle. Mange opplever det som uheldig på fasaden. En ren og nøytral hvittone. Så hvit hvit base kan du bruke som den er, som hvit maling.


Hvit base eller klassisk hvit

Den samme konklusjonen finner man ved å se på jotun. Taket er vi veldig godt fornøyd med fargemessig, men veggene fremstår nesten som sitrongule ved siden av og kona er misfornøyd. Er det slik at jeg kan kjøpe en annen farge i samme type maling og ta 2. Men jeg skal ikke si det 1. Klassisk hvit inneholder litt mer svart enn chi, men det er ikke snakk om mye.


Store og helt hvite hus kan lett bli litt for dominerende, siden hvitt er den fargen som gir størst kontrast til naturen rundt. På fjellet, for eksempel, er hvitt et dårlig valg, sier hun. Likevel regnes hvitt som et relativt trygt valg, som gjør det enkelt å skape en klassisk stil som glir inn i de aller fleste miljøer. Den hvite fargen gjør at du kan bruke mange andre farger når du innreder hjemmet. Hvit har forskjellig symbolsk betydning.


Hvit base eller klassisk hvit

Mange har fått med seg at hvitt er ikke hvitt og at det kan være en fordel å brekke malingen i en tilpasset hvitfarge og ikke bare kjøpe hvit base. Dempet gulaktig hvit , med et hint av grått. Står flott til gråbeige og andre dempede, kulørte toner. Gråaktig hvit , med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme.


Den er mindre gul og mer dempet enn Egghvit. En enkel inndeling av takfarger er rene hvitfarger og svakt gultonede farger. Det ser gjerne møkkete ut. I det norske, kalde lyset har det tradisjonelt vært anbefalt å blande inn noen varme nyanser av gult i det hvite. FOTO: Jotun Vis mer - Plutselig ser noe gult eller grått ut, når vi egentlig bare ønsket det hvitt og diskret.


Et lekkert hvitmalt vitrineskap med kryss sprosser. Dette skapet er et blikkfang med flotte detaljer. Kryss sprossene på dette vitrineskapet er en klassisk og tidløs detalj.


Tagglistene i toppen fremhever dette elegante skapet. Nederst er det praktiske skuffer. Disse passer fint til farger med varme undertoner som klassisk beige og varme gråfarger. Hva er NCS koden for helt hvit maling ( hvit base )? Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet.


Se mer av Jotun LADY på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg