onsdag 30. januar 2019

Diffuser olje

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sjekk ut Diffuser Olje. Gjør Tørr Og Helseskadelig Luft Om Til Aromaterapi!


Duftspreder for eteriske oljer.

En aroma diffuser er en duftspreder for eteriske oljer. Diffuseren omgjør vann til tåke og med noen eteriske dråper i kommer du garantert i rett sinnsemning – Mild luftfukter for mindre rom. Ypperlig til yoga, meditasjon og avslapning. Enkel å fylle og rengjøre.


Det å være sosial og hyggelig å være me handler ikke om å prate mye. Men det handler om å være aktiv lyttende til det de andre snakker om og forteller. Unn hjemmet og kontoret ditt en aroma diffuser i ekte, skandinavisk stil.

Tåken stiger opp og gjør tørr og stiv inneluft, om til sunn og frisk inneluft. Te lys diffuser bruker en liten stearinlys under en bolle som inneholder vann og din favoritt essensielle oljen blander. Når fluidet er oppvarmet, blir parfymen ut i luften. Dette eterisk olje diffuser er billig, men den åpne flamme begrenser dens praktiske anvendelse. Diffuser din eteriske oljer og fuktiger rommet ditt samtidig.


Programmerbar fra til timer, for at du selv kan kontrollere lengden og intensiteten av duften i rommet ditt. Du trenger kun rent vann og noen dråper eterisk olje for å få en fantastisk og deilig atmosfære på kontoret, på soverommet, i stua el. Aroma Diffusere er aromaterapi med damp og eterisk oljer. Sprer duft og velvære på en trygg måte. Kan brukes på mange steder, bl.


Inspira Living er norges største doterra team med produkter og oljer fra doterra. Vi i dōTERRA norge tar ansvar for egen helse og lykke. Ultrasonisk Luftfukter Med Cool Mist og Fargeskiftende LED Lys.


Massasje -og baseoljer.

Terra- oljer Disse oljene er 1 rene oljeekstrakter fra for eksempel lavendel, appelsin, lime, kanel osv. De lukter himmelsk, og hver olje (med sin unike kjemiske formel) har sitt virkeområdet. Peppermynte og eucalyptus virker åpnende for luftveiene, og kan være til god nytte om du har tett nese eller er astmatiker. Epoch Diffuser bruker en høyst effektiv ultrasonisk vibrasjonsteknologi for umiddelbart å spre eteriske oljer i luften.


Jeg bruker gjerne 4-dråper når jeg bare har en olje , og 2-dråper av hver når jeg blander oljer (og dråper total). Kjøp dōTERRA produkter med minimum rabatt. Informasjon om eteriske oljer og doTERRA. Bli med i Norges største og Europas raskest voksende doTERRA team, Inspira. Family KIT inneholder et stort utvalg av familiefavoritter - eteriske oljer som kan brukes til så mange formål: i mat og drikke (sjekk alltid hvilke som er godkjent for innvortes bruk og vær obs på dosering!), til egenkomponerte hudpleieprodukter, til bruk i diffuser (lar oljene virke i kroppen når man puster de inn), til egne.


Om du har testet at du tåler oljene kan du blande en dråpe av hver i morgen smoothien din. Det er lurt å tilsette noe fett i smoothien siden oljer ikke er vannløselige – jeg bruker litt kokosfett, avokado eller honning. Diffuser : En rask og enkel måte å bruke disse tre oljene på, men den minst effektive.


Tre dråper av hver i diffuseren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg